torstai 14. helmikuuta 2013

Raskas ystävänpäivä

Oliko töissä tarjolla herkkuja ystävänpäivän kunniaks?
Meillä oli.
Söin yhden keksin.

Koko kroppaa särki jo töissä. Tuntu että selkä halkeaa kahtia ja jalat menee säpäleiks. En muista millon oisin ollu niin poikki!
Tänään oli siis todella raskas työpäivä, en istunu 8 tunnin päivästä kun taukojen ajan (jotka nekin pidin omasta tahdosta vähän lyhyempinä).

Edelleen jatkoin sitä ajatusta josta halusin eroon, nimittäin "kun nyt oon noin paljon liikkunu niin ei yks herkku haittaa". Se herkku oli tällä kertaa Fazerin Mignon-muna, jonka löysin kaupasta jo nyt (onko pääsiäiseen kuukaus vielä aikaa?!?!). Muuten en kauheesti pääsiäisherkuista välitä, mutta noi Mignonit on heikkous!

kuva: http://fi.wikipedia.org/wiki/Mignon


Ja ei siinä, sen munan edestä oli taatusti kaloreita kulutettu. Mutta toki ne kalorit ois voinu ottaa takas jostain fiksummastakin.

Tällaista oon koittanu töissä syödä.
Tänään söin tollasen patukan, ja salaattina jääsalaatti, fetaa, paprikaa ja kalkkunaleikettä.

Muuten päivä meni kaikin puolin loistavasti! :D
Normi aamupuuro ja iltarahka, ja niiden välissä tuli syötyä proteiinipatukka, lounassalaatti, sekä eilisiä pihvejä salaatin kera. Niin ja se keksi ja Mignon-muna.
Kulutukseen nähden siis ehkä melko vähän, mutta en mä nyt voi enää alkaa syömään yötä myöten niin kauheesti. Massu vielä ihan täynnä rahkasta.

Tällaset pippalot ei vaikuta painoon...?
Kuva vanha vuodelta 2007.

Aamun punnitustulos oli taas -200 grammaa, eli tasasesti mennään alaspäin.
Mä en kyllä ymmärrä miten ei mulla tollanen neljän päivän herkutteluputki vaikuta painoon mitenkään. Monelle sellasesta tulee se kilo-kaks ylimäärästä.
Tosin tässä oli pari päivää herkuttelun ja punnituksen välissä, että mahdolliset kerääntyneet kilot ois ehtiny jo häippästä. Mutta silti.

Monet kerrathan oon miettiny, että jos mä sit kuitenki syön liian vähän päivisin, ja ne ylimääräset herkut "pelastaa" tilanteen, eikä mee kalorit liikaa miinukselle?
En siis missään nimessä valita, ilonenhan mä siitä oon! :D
Mutta kunhan ihmettelen...

Tavoitepainoon vielä matkaa...

Mä ajattelen koko ajan että oon kohta tavoitteessa. Olo on jo tosi hyvä, enkä mä sitä painoa mieti enää juuri ollenkaan. Mutta sitten kun alan laskemaan että 65 kiloon on vielä 11kg matkaa, niin kyllähän se vähän harmittaa että tässä on vielä tosi paljon tekemistä :(

Mutta toisaalta se tavote on vaan tavote.
Ehkä mulle riittää että oon itseeni tyytyväinen, ja ehkä mun ei oo ihan pakko päästä siihen tavotteeseen.
Sellanen mihin tällä hetkellä tähtään, on alle 70 kiloa. Sillon uskon että oon jo tyytyväinen, koska paino olis normaalin puolella.

Mutta paino ei oo kaikki kaikessa, vaan vielä suurempi tavoite olis saada tää masu littanammaks ja peppu vähän paremman malliseks.
Ajattelin luottaa työntekoon ainakin vähän aikaa, ja katsoa että miten se muuttaa noita ongelma-alueita. Jos kerran te jo näitte noissa edellisen postauksen vikoissa kuvissa eroa, niin eiköhän sitä muutosta tapahdu :D






10 kommenttia:

  1. Pitkään tätä seuranneena liityin viimein mukaan :) paras törmäämäni blogi netissä. Huomaan puhuvani blogistasi ja tavoistasi kavereillenikin!:P itsellä myös pudotettavana 30kg. Kun saisi vielä kärsivällisyyttä että pudotus ei tapahdu nythetipaikalla. Kiitos kannustavAsta blogista!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava että liityit :)

      Voi vitsi kuin ihanasi sanottu <3

      Ihan mielettömästi sulle tsemppiä omaan projektiin! :D
      Alku on aina sellasta että odottaa niitä tuloksia ihan hirveesti. Pikkuhiljaa kuitenkin se laihtumisesta tullut hyvä olo alkaa olemaan niin suuri, ettei enää koko ajan mieti niitä tuloksia.
      Tärkeintä on olla luovuttamatta, vaikka mikä tulis!

      Poista
  2. Sen jälkeen kun oon sun blogia seuraamaan niin multa on lähteny painoa vähän yli 2 kiloa, noin 200g / päivä...en ikinä olis uskonu että jonkun ventovieraan blogi voi kannustaa mua näin paljon :O
    Kiitti siis vielä kerran! :)
    Ja mullahan kevyesti sais lähteä vielä 30 kiloa, joten olen vielä lasten kengissä täällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Frubert :)
      Onpa mukava kuulla että voi innostaa muitakin laihtumaan! :)

      Kyllä ne kilot sieltä lähtee, kun malttaa edetä maltilla. Tsemppiä sulle! :)

      Poista
  3. Mä muuten olen kiinnittänyt huomiota, että sähän olet laihtunut nopeammin kuin tbtm Anna. Eihän tämä ole mikään kilpailu, mutta aivan hurja vauhti sinulla on ollut. On sinulla pakko olla aika energiavaje koko ajan.
    Minusta olet tehnyt niin tosi hyviä muutoksia, että hattua nostan. "Sulat" ja kiinteydyt ihan silmissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon vai? :D
      Onhan se mahdollista, mutta toisaalta Anna käy ahkerasti salilla, joten hänella taitaa lihasta olla sit taas enemmän kun mulla...

      Kiitos paljon ihanasta kommentista :)

      Poista
  4. Uusi lukija ilmottautuu! Sun blogi on uskomattoman inspiroiva, kiitos siitä! Ja erityisesti kuvien paljoudesta plussaa :) olen myös itse alkanut väsäämään laihdutusblogia, ja meillä on suurinpiirtein samat tämän hetken ja tavoitepainot, joten on helppo samaistua! Tsemppiä projektiin ja työntekoon :)

    http://mirkkumirkku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun liityit lukijaksi :)

      Kiitos kommentista, lämmitti mieltä <3

      Paljon tsemppiä myös sulle omaan projektiisi, käynpä vilkasemassa blogiasi :)

      Poista
  5. Mullakin pudotettavaa se reilu 30kiloa, mutta mulla matkaa normaalipainoon vielä paaaaljon enemmän, mutta perässä tullaan ;) Niinpä mä en työpaikalla napsinut Ystävänpäiväherkkuja, vaan tyydyin lihaan, raejuustoon ja vihreisiin kasviksiini. Hyötyliikunta on hyvä lisä laihduttajalle ja sinä totisesti saat sitä työssäsi. Vaikka napsit välillä herkkuja, on hyvä, ettei se jää jatkuvaksi päälle ja pystyt aina palaamaan "ruotuun". Tsemppiä jatkoon sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noniin, kyllä sulta ainakin parempi itsekuri löytyy kun multa! ;D Mahtavaa että pysyit herkuista erossa! :D

      Se on vähän niin ja näin noiden herkkujen kanssa, kyllähän melkeen joka päivä tulee jotain pikkusta naposteltua...
      Mutta mä oon sellanen joka mielummin syö joka päivä vähän, kuin yhtenä päivänä paljon. Kaikki ollaan erilaisia :)

      Kiitos tsempeistä, ja sitä samaa sulle! :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D