sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Vähän tavotetta ens kuulle yms löpinää...

Viime aikoina on tuntunut, että ei oikein oo mitään mistä kirjottaa.
Laihduttaminen ei oo mulle enää laihduttamista, vaan tää on jo ihan normaalia elämää. Välillä toki herkuttelen, ja opittavaakin vielä on, mutta nyt en joudu enää miettimään laihduttamista jatkuvasti.

Paino alkaa olemaan jo sen verran lähellä normaalipainoa, että en edes meinaa muistaa mitä painan. Vielä ois matkaa 5 kiloa, jotta BMI ois alle 25, mutta se on kuitenkin tosi vähän.
Lopulliseen tavotteeseen on kuitenkin vielä kymmenen kiloa, mutta oon ajatellu että mitä vähemmän mietin sitä, sen vähemmän ne vielä pudotettavat kilot ahdistaa.

Enemmän mua alkaa ahdistaa toi mahan iho.
Jääkö se roikkumaan pahasti?
Onko tahti ollu sittenki liian nopea?

Tää ei oo muutoskuva, vaan demonstraatio! ;D
Jälkimmäisessä kuvassa vedän mahaa sisään, ja voi kauhee jos toi nahka oikeesti jää ton näköseks! :(

Musta tuntuu että toi alavatsa ei pienene ollenkaan, vaan tuolta ylhäältä kaikki valuu alaspäin. Sen huomaa hyvin tän postauksen lopussa olevissa mekkokuvissa.
Lisäks alavatsan iho on paljon löysempi kuin kuukaus-pari taaksepäin.

Vaikka poden huonoa omaatuntoa herkutteluista, niin ei ne enää ärsytä niin paljoa kuin ennen. Mä selviän niistä aina, ja eilisen herkuttelun jälkeen oli sen verran huono olo (ällötys), että se kesti vielä tällekin päivälle.
Ei tehny yhtään mitään sokeria mieli, mikä yllätti mut! o_o

Illallinen:
Lihapulla-makaronilaatikkoa, jääsalaattia, kurkkua, paprikaa
ja granaattiomena-fenkolisalaattia.
Söin tänään kyllä pienen palan kakkua, mutta ei mun ois tehny mieli sitä. Satuttiin vaan olemaan kylässä, ja tuli nälkä joten päätin tehdä vähän huonomman ratkasun.
Sillon kun oon syöny kakkua yms sen takia että tekee mieli sitä, niin se ei tunnu yhtä pahalta kuin nyt. Mutta sama se, ei yks kakkupala tätä päivää oo estäny olemasta hyvä :)

Tässä esimerkiks on mun välipala:

Rahkaa granaattiomenan siemenillä, rypäleillä ja pähkinäsekoituksella.
Niin hyvää! :P

Virallisesti vasta huomenna tai tiistaina pitäis räpsiä muutoskuvia, mutta halusin tässä vielä kertoa mun tavotemekosta vähän.
Kuukauden päästä olis mahdollisesti pienet juhlat luvassa, ja mun tekis kauheesti mieli laittaa tää mekko päälle. Ajattelinki pitkästä aikaa asettaa itelleni tavotteen tän projektin aikana:

Haluan sopia mekkoon maaliskuun lopussa!

Ei vielä mikään kaunis näky :(


Jos en onnistu, en laita mekkoa, ja mua ottaa päähän etten vieläkään oo niin hoikka kuin haluaisin. Mutta en kuitenkaan aio ottaa siitä ihan mahdottomia paineita. Teen kuitenkin parhaani, ja jos ei onnistu niin ei onnistu.

Mutta ehkä ehdin kuukaudessa saamaan jotain tulosta aikaan. Onhan tässä parissa viime kuussakin jotain muutosta tapahtunu :)
Ylempi rivi kuvia otettu joulukuussa, ja alempi rivi otettu tänään.

Anteeks huono kuvanlaatu.
Noi ekat kuvat on otettu niin huonossa valossa, ja halusin että kuvat on ees jotenkuten samaa sävyä keskenään...

Jep, ens kuun tavote on siis peinentää kylkiä ja mahaa, ja niitä pepputreenejäkin vois tehdä. Vaikkei auttaskaan mitään peppuun, niin kai nekin on silti parempi kuin että ei tekis mitään ;D

6 kommenttia:

 1. Muutos on huomattava! Uskon että se roikkuva iho palautuu vähitellen, se ei ole vaan pysynyt mukana kun laihdutus on ollut niin nopeaa :) Onnea loppumatkalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan että palautuu, eipä se kauheen kivaa oo jos jää joku kengurupussi tohon vatsalle :(

   Poista
 2. Kyllä se vattanahka perässä tulloo :) oot vaan pudottanu niin huimalla tahdilla painoa, kyllä se siitä kiinteytyy :)

  VastaaPoista
 3. Täällä kohtalontoveri! Voin lohduttaa, että mulla on ihan sama tilanne! Oon ettinyt todella kauan kuvia/henkilöä jolla ois samanlainen vatsa laihdutuksen myötä ja vihdoin löysin. Kai tää pikkuhiljaa tästä kiinteytyy.. Jännä että muualta kroppaa olen ihan ok, ainoa vaan toi roikkuva alavatsa.. on siinä vähän läskiäkin, mutta nahkaa myös jonkinverran.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös sekä että. Nahkaa tietysti, mutta kyllä tosta ihan kunnon makkaran saa tehtyä kun kiinni ottaa, eli läskiä myös :(

   Eiköhän se kiinteydy joo, äideillä tuppaa vaan alitettavasti se vatsa lähtemään sitten viimeisenä.

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D