torstai 7. helmikuuta 2013

Mites tästä eteenpäin blogin kanssa?

Vähän oon miettiny tätä blogia ja sen tulevaisuutta.
Äitiyslomalla sitä tuli kirjotettua melkein joka päivä, ja usean kerran päivässä kävin katsomassa kommentit ja lukemassa muiden blogeja.

Nyt ei blogi oo päällimmäisenä mielessä, kun on työt alkanu, ja ne pienet yhteiset hetket lasten kanssa haluan käyttää hyväksi, enkä istua koneella.

Blogia en halua enkä aio lopettaa, koska se on ollu mun suurin apu tässä painonpudotushommassa. Ja oon saanu niin paljon ihania lukijoita ja nettituttavia, että ei tulis mieleenkään lopettaa! :D

Mutta se mitä mietin on, että jos jatkossa postaisin vähän harvemmin. Työpäivinä en välttämättä ollenkaan, mutta muina päivinä sitten kyllä.
Vaarana nimittäin on, että tästä tulee taas sellanen päiväkirjamainen "mitä tänään söin"-täytteinen blogi. Eihän siinäkään mitään vikaa ole, mutta haluaisin tarjota vähän jotain enemmänkin. Eikä noi syömiset niin kauheesti eroa toisistaan, vaan melkein joka päivä ruoat menee suhteellisen samaa linjaa.
Ilman sykemittaria en saa mitään päivän kalorinkulutuksiakaan tänne...

Pari toivepostaustakin olis vielä tekemättä. Haluaisin ottaa niihin vähän kuvia, mutta näin töissä käydessä ei oikein meinaa ehtiä... :(
Joten niitä tulee sitten kun on vapaapäivä!

Onkos kellään tähän mielipidettä?
Jatkanko vaan kirjottamista melkein päivittäin, jolloin välillä tulee noita päiväkirjamaisia tekstejä, vai kirjotanko harvemmin ja koitan saada postauksiin vähän jotain asiaakin?
22 kommenttia:

 1. Kyllä musta olisi silti mukavaa lukea blogiasi, vaikka kirjoittaisitkin harvemmin. Ei määrä korvaa laatua, you know :)

  VastaaPoista
 2. Jatka ihan silleen, kun susta tuntuu hyvältä :) Ei bloggailusta kannata stressata. Elämäntilanteet muuttuu, bloggailu muuttuu, joskus tulee taukoja, joskus postaillaan tiheämmin.

  Mä luen sun blogia anyway, tulee niitä postauksia sitten useammin tai harvemmin, kuvien kanssa tai ilman. Kaikki kelpaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, jossain vaiheessa mä koitin väkisin keksiä jotain kirjotettavaa, ja ahdistuin jos ei mitään juttua tullu mieleen. Ei stressata siis :)

   Poista
 3. Mä kanssa haluan lukea jatkossakin! Tai siis, postaat just silloin kun susta tuntuu niin niitä tyhjänpäiväsiä "mitä söin" ja sitten välissä ajatuksen omaavia. Sillein miltä tuntuu :)

  Luen jokaisen postauksen silti! :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon mukana kanssa ja luen kaikki postaukset! Mä tykkään kaikenlaisista postauksista!

  VastaaPoista
 5. No jos täällä saa äänestää, niin jokapäiväinen postaus ! Mutta tee kuten itselle on paras. Minä luen kyllä kaikki ruokalistapostauksetkin. Tämä on tosi kiva blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos :)

   Mä koitan siis jatkossakin tehdä mahdollisimman usein jotain juttua tänne :)

   Poista
 6. Ehdottomasti luen blogiasi vaikka postaisin harvemminkin! Kirjoittelin tuossa pari viikkoa sitten tavoitteesta pudottaa kymmenen kiloa pois, nyt vaaka näyttää 77kg eli kaksi kiloa olisi (vasta) lähtenyt, onhan sekin tietty aina eteenpäin mutta tiedän että pystyisin parempaankin. Esim. viikonloppuna menimme sukulaisen synttäreille jossa oli kaiken maailman herkut tarjolla, sitten kun olin sortunut jatkoin pari päivää vielä syömistä koska ''olin jo sortunut niin miksei käyttää tilaisuutta hyväksi..'' Tuntuu että tämä onnistuisi vasta siten että olisin vain neljän seinän sisällä ilman houkutuksia..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pari kiloa parissa viikossa on oikein sopiva vauhti. Mullakin vauhti oli aluks aikalailla tuop. Välillä tuli niitä 1,5 kilon viikkoja, välillä ei paino pudonnu kuin sata grammaa. Alaspäin on aina alaspäin, ja kymmenessä kilossahan toi on jo tosi paljon!! :D

   Jep, niin tuttu ajatus. Se pitää vaan jotenkin koittaa karistaa pois mielestä. Vaikka päivä on menny kyläillessä niin huonosti kun vaan voi, niin syö sitten iltapalaksi heti jotain fiksumpaa.

   Se on aina herkuttelun jälkeen vaikee saada itsensä taas kuriin, mutta mitä pidemmälle etenet, sen helpompaa (ja itsestään selvempää) on päästä takas raiteille.

   Varmasti pystyt saamaan loputkin pois! :) Paljon tsemppiä, ja muista että ei oo kiire mihinkään!! :D

   Poista
 7. komppaan edellisiä!!!

  eiköhän tää blogi oo enemmän kuitenkin sua itseäsi varten kuin meitä lukijoita! :)

  jos tekee joskus mieli postata pelkkä yksi sana niin tee se, tai jos tekee mieli kirjottaa kaikki ajatukset viikon ajalta niin kirjota! oon aika varma että täällä on silti monta edelleen yhtä innokasta lukijaa ja tukijaa ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän se on, itseäni varten mä kirjotan. Saan ajatuksia purettua, ja moni asia selviää kuin itsestään päässä, kun siitä kirjottaa :)

   Ihanasti sanottu <3 Kiitos :)

   Poista
 8. Äh, itsekin vähän kiireinen mutta nyt vasta ehdin vastata. Hei kirjoitat silloin kun jaksat. En minäkään jaksa joka päivä käydä blogeja lukemassa. Ihan omalla fiiliksellä, se on paras!

  VastaaPoista
 9. Kannattaa tehdä niin kuin itsestä parhaimmalta tuntuu - ettei ala stressaan ;). Voihan sitä sitten taas kirjoitella enemmän, kun aikaa/intoa/tarvetta on.

  Mäkin luen joka tapauksessa. Älä vaan lopeta kokonaan. Välillä mietin, että kun jonkun tekstejä ahkerasti seuraa, tulisi ihan tyhjä olo, kun ei enää koskaan kuulisikaan kuulumisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla :)

   Toi on totta, olis hassua jos joku vaan lopettais kirjottamisen, eikä enää kuulis siitä mitään.

   Poista
 10. Sun blogia on kiva lukea ja mua ainakin kiinnostaa myös ne päivän syömiset, koska ite en oo vielä siinä vaiheessa omassa projektissani, että saisin oikeeta ruokaa syödä, niin on kiva nähdä, millaisia vaihtoehtoja syömiseen tulevaisuudessa olisi :)

  Mut tosiaan, kirjoittele aina kun siltä tuntuu, äläkä stressaile kirjoittamisesta. Stressatessa varsinkaan ei saa aikaiseksi mitään "hienoja" postauksia. Kirjoitat sitten, kun tuntuu siltä, että on jotain kirjoitettavaa! :) mutta tosiaan, mäkin kyllä käyn aina tsekkaamassa sun kaikki päivitykset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojaa, mahtaakohan mun syömiset olla ne parhaimmat esimerkit? ;D Ei vaiskaan, tajusin mitä tarkoitit :)

   Kiva juttu että mun höpötykset kiinnostaa :)

   Poista
 11. Kirjoitat tosiaan silloin kun siltä tuntuu ja on aikaa. :) Ei kannata ottaa mitään paineita kirjoittamisesta.

  VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D