tiistai 19. helmikuuta 2013

Pullea keksimonsteri ilmoittautuu

Ihanaa, sain tänään sata lukijaa täyteen! :)

Oon tässä pyöritelly ajatusta jonkinmoisesta blogiarvonnasta sadan lukijan täytyttyä. Ite oon tykänny arvonnoista blogeissa, musta se on kiva tapa vähän muistaa lukijoita :)
Koitan tässä kehitellä jonkun mukavan palkinnon, ja ilmoitan piakkoin arvonnasta :D

-------------------------------------------

Mulla on ihan pullukka-olo! Ei turvota (ainakaan omasta mielestä). Jotenki vaan peilissä näkyy leveä ihminen, jolla on iso "kaljamaha". Eikä kuvissakaan näytä yhtään sen paremmalta :(

Mä en oikeesti halua olla tällanen kävelevä plussapallo! Haluan ton vatsan ja noi jenkkikset pois!!!


Ja koska tääkin päivä meni ajatellen että "voin syödä mitä vaan, koska olin tänään töissä", niin eipä noi ongelmakohdat tosta mihinkään häviä :(

Vai mitä tuumaatte, jos syö pari mokkapalaa välipalan sijaan? Ja sitten maha kurnien ajaa kotiin ja vetää nälissään vähän kaurakeksiä kun tärinä on sen verran kova, ettei kykene tekemään mitään syötävääkään. Miettikää sitä ketutuksen määrää kun vihdoin saa kekseistä vähän apua huutavaan nälkään, ja alkaa järki leikkaamaan sen verran, että tajuaa että jääkaapissa on kalkkunaleikettä joka ois ollu ehkä hieman fiksumpi vaihtoehto...Ja ihan yhtä nopea!

Ja päivällisenkin jälkeen piti tietysti myös jälkiruoaks saada vähän kaurakeksejä.
En oo ostanu keksejä meille. 
Enkä oo itse leiponu. Vaan mies leipo eilen illalla esikoisen kanssa niitä. Eikä mitään normi kaurakeksejä, vaan niihin oli laitettu Smarties-suklaita! :P

Harvemmin enää nykyään vetelen tolleen yhtään ajattelematta herkkuja. Kyllä mä aina oon tietonen että kuinka monta karkkia tai keksiä söin. Mutta nyt en yhtään tiedä. Kunhan söin. Ehkä kaks päivällä ja kolme illalla...? Aika isoja olivat.

Nojoo, katsotaan taas huomenna miten hallitsen itseni. Eipä tässä nyt muuten niin heikosti päivä menny. Töissä mukavasti liikuntaa, ja lounaaksi salaattia. Päivällisestä on kuva alla.
Huomiseen! :)

Kanakastiketta (kookosmaidolla) ja riisiä.



8 kommenttia:

  1. Säännöllinen ruokailu on kyllä tosi tärkeää. Liian nälkäisenä homma lähtee lapasesta. Itselläni viimeksi maanantaina. Vetelin pipareita ja maitoa. Voi yök. Ihan liikaa.
    Mutta vahingosta viisastutaan! Eikös vaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla menikin se alkupäivä ihan mukavasti, söin aamupalan, välipalan ja lounaa. Mutta iltapäivän välipala korvautu mokkapalalla ystävän luona kahvitellessa, joten illalla kotiin päästyä oli jo kamala nälkä :(

      Nimenomaan, virheistä täytyy ottaa opikseen (tuntuu omalla kohdalla että on helpommin sanottu kuin tehty) :D

      Poista
  2. Mulle kans ruokailujen säännöllisyys on kaiken a ja o. Ja tietysti onhan silläkin merkitystä mitä esim välipala-aikana nappaa. Rahka on toiminut ja hillitsee kivasti ennen päivällistä syömistä :)

    Herkullisen näköinen ruoka :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ei noi mokkapalat ehkä mikään välipala ole. Näin jälkikäteen ajateltuna oisin voinu mennä kaupan kautta kahvittelemaan, ja syödä ennen kahvia esim. rahkan. Mutta kun ei niin ei...

      Ruoka oli herkkua, söin sitä tränäänkin lounaaksi :)

      Poista
  3. meillä on päiväkodin taukohuoneessa lähes aina herkkuja, ja kun en vielä parina ekana viikkona tajunnut ottaa välipalaa mukaan niin helposti meni nälissään pari palaa juurikin niitä mokkaruutuja.... maanantai meni hyvin mutta eilen söin protskurahkan lisäksi kuitenkin palan kääretorttua. -.- ja yleensä se namistelu jää päälle kotiin lähtiessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on aika paha, jos työpaikalla on herkkuja tarjolla. Jos vaihtoehtona on esim. ruoan lämmittäminen mikrossa, niin aika helposti varmaan käsi käy herkkukipolla ;)

      Mä ite saatan syödä kerran päivässä jonku herkun, mutta mullakin eilen jäi se herkuttelu oikein kunnolla päälle :( Jos koittas jatkossa välttää tällasia tilanteita :)

      Poista
  4. Haastetta pukkaa sinulle, taas :)))

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D