torstai 7. helmikuuta 2013

Kiloklubihommeleita piiiitkästä aikaa.

Kiitos ihanista kommenteista tohon aikasemmin illalla laittamaani lysymykseen :)

Ehkä se on vaan paras jatkaa samaan malliin. Joskus mulla on päiviä jolloin tekstiä tulee ihan tosta noin vaan, ja toisinaan taas joudun väkisin miettimään jotain kirjotettavaa. Lähinnä siis ne tekstit joissa ei oikeestaan oo mitään asiaa taidan jättää vähemmälle :)

Niin, siis tätä lukuunottamatta! ;D

Tänään vähän suututti aamulla töihin ajaessa, kun tajusin että unohdin punnita itseni :(
Eipä tuo nyt tietenkään maata kaada, vaikka olis se mukava tietää tän viikon paino. Mutta onhan se  huominenkin päivä, ja koitetaan sitten uudestaan.


Lounas töissä:
Valmis Fresh-salaatti ja vettä sekä kahvia

Päivällinen kotona:
Keitettyä perunaa, kanaa maapähkinä-kookoskastikkeessa ja lisukkeena Cesarsalaattia

Salaattikin suoraan pussista, ja mukana tuli vähän lisukkeita, kastiketta, krutonkeja ja juustoraastetta.

Alkuviikon surkeet fiilikset on karkotettu, ja sen myötä ruokailutkin on ollu taas parempaan suuntaan. Yllä olevien lisäks aamupuuro ja kaks välipalaa (kummallakin kerralla proteiinipatukka). Illalla ananasrahka leseillä ja muutama pähkinä.
Vähän salmiakkia oon iltasin syöny, mutta työpäivän jälkeen se on ihan ok. Joo, en halua ajatella niin, eikä pitäis ajatella niin. Mutta vaikkei oo paras mahdollinen iltaherkku, niin on sen edestä kyllä kaloreita kulutettu!

Tarkkaan en voi tietää mitä töissä kulutin, mutta laitoin kiloklubiin että kolme tuntia kävelin keskinkertaisella rasituksella (todellisuudessa kävelin lujaa/juoksin) ja tunnin verran laitoin vähän raskaampaa liikuntaa. Yhteensä siis merkkasin neljä tuntia liikuntaa, vaikka todellisuudessa 8,5 tunnin työpäivästä olin n.30 minsaa tauolla.

 Tulokseksi tuli n.1220 kcal. Ja tän päivän syömiset suunnilleen 1980 kcal.

Sanomattaki on varmaan selvää, että herkkupallero paistaa punaisena. Huonoista rasvavalinnoista johtuen energiakin on punainen, sehän ei siis tarkoita ettenkö olis saanu energiaa syömisistäni! Se energia on vaan ollu huonolaatuista.

Mutta mun liikuntatavoite, tai siis liikunnan tavoitteellinen viikkokulutus on 1500 kaloria. Se siis olis jo melkein tänään täytetty?!
No, en tiedä. Tosiaan vaikea laittaa noita työhommia tonne, kun ei oo mitään just työtehtäviä kuvaavia liikuntalajeja Kiloklubin listoilla... :(

Se vaan tiedän, että kyllä ne kilot alkaa karisemaan tätä työtä tehdessä! :D
8 kommenttia:

 1. Hirveä kulutus töissä! Ja se voi olla vielä tuota kirjaamaasi suurempi. Hurjaa! Hyvä ja hienoa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo? :D Jotenki se on vaikee uskoa että noin iso kulutus olis, mutta kyllä vähän kaikki puhuis sen puolesta että tota luokkaa se on.

   Sit jos laiskottaa niin meen tekee jotain köykäsempää hommaa, mutta ainakin toistaseks oon menny ihan täysillä. Painonpudotus motivoi mukavasti tekemään hommat täydellä teholla :D

   Poista
 2. Sun työ kyllä tukee tätä hommaa! On kyl varmasti tärkeetä syödäkin "hyvin" koska kuluts on niin kovaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tarvis noin yleisesti ottaen koittaa syödä vähän enemmän. Ja siis sitä hyvää ruokaa enemmän, eikä herkkuja :)Ei vaan kiireessä aina onnistu...

   Poista
 3. Hei mitäs työtä sä teet? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua kertoa työnantajaa tai varsinaista työtä, koska haluan säilyttää jonkinnäköisen anonymiteetin.

   Teen työtä jota vois verrata varastotyöntekijän hommiin. Meillä vaan on hieman monipuolisempia tehtäviä, välillä myös niitä kevyempiä paperihommia :)

   Poista
 4. Mä käytän kanssa Kiloklubia, ja siellä voi laittaa taustatietoihin työn kuormittavuuden. Sen lisäksi sitten merkataan liikunnat, joiden kulutuksen se jakaa tasaisesti koko viikolle - siksi ne kannattaa laittaa etukäteen ja pysyä niissä. Eli työhommat lukeutuu peruskulutukseen, ei liikuntoihin Kiloklubin ideologian mukaan. Itse en seuraa kalorialijäämää, vaan syön tasaisesti riippumatta siitä onko liikuntapäivä vai ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo käyttäny Kiloklubia pitkään aikaan. Välillä vaan huvin vuoks käyn merkkaamassa syömisiä tai liikuntaa, jos haluan tietää noin suunnilleen miten päivä on menny.
   Tykkään senkin vuoks välillä laittaa syömisiä, kun sitä usein luulee syövänsä tarpeeks hyvin, ja tuolta voi aina sillon tällöin tarkistaa että missä mennään :)

   Ois kiva jos joka päivä jaksais merkata kaikki sinne, mutta en aina muista kaikkea mitä oon syöny, enkä mittaile mun ruokia sen kummemmin, joten kaikki noi on tosi karkeita arvioita... :(

   Ois kiva jos kehoon vois suoraana sentaa jonku mittarin joka kertoo montako kaloria tuli syötyä, ja montako kilsaan pitäis juosta että sais ne kulutettua :D

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D