torstai 3. tammikuuta 2013

Sitä sun tätä juttua...

Kiitos kaikille eilisistä kommenteista <3


Huolet ja murheet alkaa tuntumaan tänään jo pienemmiltä. Tietämättömyys on se pahin asia aina, mutta kaikki selviää aikanaan :)
Olis helpottavaa voida kertoa teille asiasta enemmän, mutta kun on kuitenkin toisista ihmisistä kyse, niin en viitsi heidän asioistaan kertoilla täällä.

Mutta kaikki on siis paremmin jo :)

........................

Vielä on sohva jouluväreissä...

Nukahdin eilen hiukset nutturalla, ja se on koko yön painanu mun päätä ja niskaa. Pikkasen siis päätä särki herätessä.
Nälkä olis ollu, mutta mua väsytti niin paljon että laitoin lapsille piirretyt ja vedin pienet tirsat. Sen jälkeen maistuikin ruoka.

Kun kalakeitto oli syöty lounaaksi, ja siihen päälle jättimukillinen kahvia juotu, niin alko taas hommat luistamaan :D

Korjasin pois kaikki joulukoristeet ja vaihdoin keittiöön maton. Mattoa en ollu pessy syksyllä, ja se oli ihan täys tahroja, joita sitten mun uudella H2O-mopilla puhdistin! ;D
Verhotkin vaihdoin, en enää jaksanu kattella niitä tontun kuvia ikkunassa.


Meni mulla noissa hommissa jonki aikaa, muutama tunti vissiin.
Alkaa pikkuhiljaa taas tuntumaan että kyllä mä jaksan nostaa tän ahterini sohvalta. Hyvä niin, en halua tottua taas laiskotteluun.
Tosin, vajaa kahden viikon päästä alkaa taas työt, niin eipä oo ehkä sitä murhetta olemassa :DMusta on muuten tullu vähän kahviaddikti, tuntuu etten pääse aamulla käyntiin ilman sitä. Ja nykyään mulla kahvihammasta kolottaa päivittäin. No, ei hammasta tietenkään kolota ;) Mutta tulee vaan sellanen tunne että pakko saada kahvia!

Juolahtikin mieleen, että sama tunne, jonka nyt saan siitä että nuoremman lapsen nukkuessa päikkäreitä mä istun sohvalla kahvikuppi kädessä, niin sen sain aikaisemmin herkkujen syömisestä. Erona on vaan se, että kahvin juonnin jälkeen mua ei ällötä tai kaduta.
Enkä mä liho siitä.

Onhan kahvissakin huonot puolensa, mutta oisko se nyt kuitenkin "parempi pahe" kuin karkit? On se ainakin mun mielestä. Jotenkin tuntuu, että vaikka olis kuinka kurjaa, niin mikään ei oo niin hyvä apu kuin kupillinen kahvia! :D

P.S. Oon oppinu juomaan kahvia myös ilman kakkua/keksiä! :D

Uusi lohturuoka (juoma)

................................

Ajattelin muuten vielä antaa vinkin siitä, mikä mua auttaa vähän pitämään herkkuhimoa kurissa. En tiedä miten pieni/pyöreä/kiinteä peppu teillä muilla on, mutta omani ei ainakaan oo mitään noista. Voiko sitä edes pepuksi kutsuakkaan? ;)

Onneks housuilla saa peitettyä isoimmat muhkurat!

Mutta siis kun menee ison peilin eteen seisomaan, selkä peiliin päin, ja ottaa pienemmän peilin käteensä, niin sen pienen peilin kautta näkee itsensä takaa.
Ahterini nähdessäni mun ei tee mieli herkkuja yhtään enempää! ;D
Tää kikka toimii ainakin mun kohdalla.

8 kommenttia:

 1. Ah mä rakastan kahvia ja varsinkin aamulla se maistuu tosi hyvälle ja arkisin juon aamun kahvit samaan aikaan niin kotona kun töissäkin :D ja tosi hienoa että oot jättänyt herkut pois kahvin kanssa! Mä en oo ite koskaan osannut syödä herkkuja kahvin kanssa kun musta se maistuu pahalle :D

  Onneks oon päässyt pois energiajuomakoukusta, niitä tuli joskus litkittyä monta tölkkiä päivässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, energiajuomat oli mullakin joskus jokapäiväsiä. Onneks niistä on päässy eroon :)

   Ootpas sä ihmeellinen, kun ei herkut maistu kahvin kanssa ;) No, siihen suuntaan oon itsekin menossa. Toivottavsti pysyvästi.

   Poista
 2. Kahvihan on hyvä karkin korvike! Ei kai siinä ole muuta huonoa kuin kofeiini. Ja sekin ei kai kohtuudella nautittuna ole mitenkään paha.
  Olet taas löytänyt niin hyvän muutoksen, joka sopii itsellesi. Hienoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se taitaa olla :) On ihana tunne kun huomaa ettei tarvitse herkkuja saadakseen paremman mielen :)

   Poista
 3. Sullahan on just hyvä peppu! Mä siirtäisin mielelläni vatsaröllyistä osan noille kohdille, mitkä sulla on jo kohdillaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne muhkurat on tossa keskellä pakaroita, jotka jää mukavasti housujen alle piiloon ;)
   Tosta edellisestä postauksesta voi vaikka katsoa, siinä kun on pari kuvaa jossa housut vinossa, ja selluliitit vilkkuu :D

   Poista
 4. Joo, mutta ei kauheasti kannata julkisella paikalla harrastaa. :D Vaikka varmaan auttaisi kaupassa välttämään herkkuhyllyjä... Ehkä sitä voisi kantaa jotain oikein kamalaa valokuvaa itsestään mukana.

  Pieni määrä kahvia on tietääkseni ihan hyödyllistäkin, kun et mitään ämpärillistä juo. Ja muistat juoda sitten sen kahvin verran lisää vettä, se kun poistaa nestettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no se on totta :D Mutta se auttas ehkä pidemmän päälle paremmin, kun sais joka kauppaan porttikiellon ;D

   Ahaa, vai vettä kahvin jälkeen? Kiitti vinkistä! :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D