maanantai 28. tammikuuta 2013

Bongaa uutta luettavaa! :D

Nina Koo toivo että kertoisin omista lempiblogeistani. Joten tässäpä tulee "pienoinen" juttu siitä aiheesta. Aion kyllä toteuttaa muidenkin postaustoiveita kuin Ninan, tää nyt vaan sattuu sopimaan hyvin tälle päivälle, kun mulla ei oo yhtään kuvia ;D


Jostain sillon viime kesänä vaan tuli mieleen, kun laihdutusjuttuja netistä etsin, että oliskohan olemassa laihdutusblogeja. Ja olihan niitä!

Ekana silmiin osui Annan (ent. Erican) blogi, Too big to be me. Ja se oli sitten menoa! Jäin heti koukkuun. Vaikka muistankin, että Anna oli just sillon sattunu tekemään postauksen, jossa paistatteli päivää aurinkolaseissa, tukka laitettuna ja niin nättinä ja hoikan näkösenä. Eka ajatus olikin, että tonko muka tarvii laihduttaa???
Mutta jostain syystä aloin selaamaan vanhempia tekstejä, ja tajusin, että matkaa olikin jo tehty jonku verran.
Pari viikkoa seurasin blogia, ja siitä se ajatus sitten lähti: Jospa minäkin...?

Pikkuhiljaa löysin lisää upeita ja innostavia laihdutusblogeja.
Oonkin jo pariin otteeseen esitelly blogeja, joita tykkään lukea. Oon koittanu tonne vasempaan reunaan päivittää uusia blogeja, joita oon löytäny.

Luin jossain vaiheessa myös mm. kynsiblogeja, mutta jotenkin musta tuntuu että nää laihdutusblogit kuitenkin aina kiinnostaa enemmän, ja muutama treeniblogi myös. Joten tällä hetkellä lukulistalta löytyy vain kyseisiä blogeja.


Eniten tykkään niistä blogeista, jotka päivittyy usein. Itse asiassa poistinkin jo mun lukulistalta pari blogia, joihin ei ollu yli kuukauteen tullu tekstiä. Ymmärrän hyvin että toisilla ei ole yhtä paljon aikaa tekstien kirjottamiseen, mutta silti on mukavaa kun vähintään kerran vikkoon-kahteen tulee postaus :)

Tykkään myös enemmän sellasista blogeista, joissa on kuvia, mutta toki luen myös montaa sellaista blogia, joissa kuvia ei ole. Kaikilla ei edes oo mahista laittaa kuvia. Kasvokuvia sisältävät blogit on tietysti kivoja, kun tietää vähän minkä näköinen tyyppi siellä ruudun takana kirjoittelee, mutta mulla ei oo oikeutta sellasta blogilta vaatia, kun itekin koitan naamaani piilotella ;D Kuvat ei siis oo mulle kaikki kaikessa, tekstihän tietysti blogissa se oleellisin on :)

Joissain laihdutusblogeissa, joita luen, ei välttämättä edes oo vähään aikaan laihduttu, tai on ollu isompiakin takapakkeja. Mutta sehän ei mua haittaa, vaan oon koittanu kirjottajaa tsempata sen sijaan, että oisin jättäny blogin lukematta. Monesta bloggaajasta on tullu ikäänkuin "nettiystäviä", ja onkin ollu mukavaa kun voi toisen auttaa takas raiteille :)


Ajattelin, että jos alan listaamaan blogeja johkin paremmuusjärjestykseen, tai top 5 listaan, niin joku varmasti loukkaantuu tai pahoittaa mielensä. Kaikki mun lukemat blogit on mun mieleen, joten ajattelin listata niitä siinä järjestyksessä jossa ne on päivitetty. Eli jos joku sattuu mun tätä kirjottaessa tekemään postauksen, niin pääsee listan kärkeen  :D
Ja koska yleensä kaikki tykkää kuulla itsestään jotain mukavaa, niin ajattelin kehaista vielä kaikkia vähän :)

Toivottavasti taas löydätte näistä itsellenne uusia tuttavuuksia. Ainakin itse oon löytäny useimmat lukemistani blogeista jonkun toisen blogin kautta  :)


Jos haluatte antaa mulle luvan napata blogiennen etusivusta kuvan tonne blogiesittelyn yhteyteen, niin kommentoikaa tähän postaukseen. Saadaan vähän väriä tähän postaukseen, ja ihmiset näkee vähän että minkä näköisestä blogista on kyse :)


Ensin listaan itselleni uusia blogeja, joista mulla ei oo vielä kauheesti kerrottavaa, kun vasta oon alkanu niitä seurailemaan. Kuitenkin jokaisesta näistä blogeista tykkään:


Aukka:n blogi Suklaan sulatusta
Vasta tässä kuussa aloitettu blogi, joten menkäähän kannustamaan hyvin alkanutta projektia :)

Elppen ja Ällän äiti:n blogi Pullamössöstä treenihulluksi
Viime aikoina päivityksiä tullut tiheempään tahtiin. Pudotettuja kiloja takana jo aimo määrä, ja tahti jatkuu vaan :)

Marin blogi Let it train
Mari asuu Rovaniemellä, ja opiskelee personal traineriksi. Tykkään tosi paljon Marin jumppaohjeista, havainnollistavia kuvia :)

tiu:n blogi Vida Boa
Tämä blogi on aloitettu joulukuussa, joten hyvin pääsee vielä hommaan mukaan. Tiu on yhden lapsen äiti, joka on pudottanut jo hirveesti kiloja viime vuonna.

Ninnin blogi Repeat after me
Ninni on ollut aikoinaan ylipainoinen, ja onnistunut karistamaan ylimääräiset kilot. Nykyään Ninni on personal trainer.

(Entinen sadan kilon) Keijukaisen blogi Vauvakilot veks
Kahden lapsen äiti, joka on pudottanut jo huiman määrän kiloja!

hanna v:n blogi Painoprojekti 2013
Hanna on saman ikäinen kuin minä, ja lähtöpainokin melko sama. Blogi aloitettu marraskuussa, joten hyvin ehtii vielä "alusta" mukaan :D Hannalla on myös joka postauksessa kuvia.
Ja sitten näitä joita oon seurannu jo pidempään:

Nina Koo:n blogi Kaurapuurobileet
Noniin, Nina is back on track! Ja millä tarmolla nainen vetää! :) Salilla on käynyt reippaasti, ja syömisetkin tais olla melko mallillaan. Ninasta voi käydä imemässä itseensäkin vähän motivaatiota :)

♥:n blogi Monta kiloa liikaa
♥ on jo kertaalleen onnistunut pudottamaan painoaan, mutta valitettavasti suunta lähti taas ylöspäin. Nyt ♥ on taas raiteilla, alkanut tekemään itselleen viherpirtelöitäkin. Käykäähän häntäkin tsemppaamassa! :D

Raparperin blogi Raparperisydän
Raparperilla on viime aikoina ollut takkuja painonpudotusprojektissa, mutta näyttäis siltä, että hommat alkaa taas sujumaan. Raparperia voi käydä tsemppaamassa ja samalla katsella kuvia!! :D Raparperin kuvat ovat ihania, ja muutenkin blogia katsellessa tulee hyvälle tuulelle :)

Lyijypallon blogi Lyijypallon matka kohti parempaa elämää
Lyijypallolla on kyllä sana hallussa! :D Lyijypallo on myös äiti, ja on ollut ihana lukea tekstejä, jotka usein ovat kuin omasta päästä.

Maijun treeniblogi
Maiju laittaa välillä useammankin postauksen päivässä. Takana on huima painonpudotusprojekti!
Viime aikoina Maiju on testaillu paljon eri liiuntalajeja, ja on suorastaan alkanu ärsyttämään ettei meillä täällä korvessa oo mitään tollasia jumppia ja joogia tarjolla :(
Maiju testailee myös paljon eri tuotteita, joista on mukava lukea arviota. Kevääksi Maiju alkaa taas salilla käynnin :D

100 kilon keijukaisen blogi
Suunnilleen saman ikäinen kuin minä, ja myös kahden lapsen äiti. Tykkää tanssimatolla tanssimisesta :) Postauksia tulee joka päivä, ihanan aktiivinen blogi :D

Jelissan blogi Every step matters
Jelissa on nuori nainen, mutta onpa kova mimmi! Painoa on pudonnu vuodessa hurjasti, melkein 30 kiloa, ja alkaa tämäkin neiti saavuttamaan mun nykyisen painon. Mullahan tulee kiire karkuun! ;D

Pinjan blogi Tiristys
Pinja on kans niin iloinen ja kaunis! Ja joka ikisestä postauksesta saa kyllä naurut, sen verran hauskasti osaa Pinja kirjoittaa :D

Annan blogi Too big to be me
Annan jo mainitsinkin tossa aiemmin. On niin airinkoinen ihminen :D Ilman Annan blogia en ehkä olis nyt tässä tilanteessa! :D

Saran blogi Go Sara Go
Mitäpäs Sarasta vois sanoa? Ihan mieletön tyyppi :) Mun silmissä Sara ei alunperinkään ollu mikään lihava, mutta jessus minkä työn hän on tehny! Sara tähtää fitnesskisoihin ensi vuonna, ja on ihan huimaa nähdä millaisiin tuloksiin pystyy, kun vaan tekee töitä :)

Iiriksen blogi Äiti tahtoo kuosiin
Iiriksellä on ollut viime aikoina ongelmia terveyden kanssa, mutta siitä huolimatta jaksaa sinnitellä! :) Meillä on suunnilleen saman ikäiset lapset. Iiris on ahkera salillakävijä.

Mirzun blogi Pienempi minä
Mirzu on saman ikäinen kuin minä, hänellä on myös kaksi lasta, samantapainen lähtöpaino sekä sentin lyhkäsempi. Niin paljon samaa siis :D
Ja tyypillä on sen verran kova vauhti päällä, että vaikka blogi on aloitettu elokuussa, niin alkaa jo saavuttaa mua! :)

J.B:n blogi Sitten kun...
J.B:llä on niin suora ja avoin tapa kirjoittaa, että tekstejä on ihana lukea. J.B on ollut laihtumisleikkauksessa, jonka jälkeen painoa pudonnut reippaasti yli 20 kiloa (vaikkakin J.B itse tulostaan  vähättelee ;D).

Eli:n blogi Muutos lähtee minusta
Entinen isokokoinen Eli on laihtunut myös tosi paljon. Afrikka-postauksia on myös aika ajoin, sillä Eli asuu Afrikassa. Ihana sekoitus laihduttamista ja kertoilua sikäläisestä kulttuurista. Vähän erilainen näkökulma laihduttamiseen.
Viimeksi saimme lukea kuinka raejuustopurkki maksaa siellä 9 euroa, joten hieman eri haasteet siellä kuin meillä :D

Sinin blogi: My Cinderella project
Sini on aloittanut projektinsa viime syyskuussa, ja muutama kilo onkin jo karistettu. Sinin muutoskuvista näkee ihanasti kasvoista ison muutoksen. Oon ennenkin maininnu, mutta Sinillä on niin kauniit kasvot, ja odotan innolla näkeväni valmiin tuloksen :)Jälleen kerran toivon teiltä mainosta omasta blogista, jos en sitä oo vielä tässä maininnu. Aina on kiva löytää uusia tuttavuuksia :D


32 kommenttia:

 1. Mulla on uus blogi, joka kertoo elämäntapamuutoksestani. Tervetuloa vaan kaikki lukijoikseni! http://viimeisenkerran.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)

   Kaikki vaan joukolla tutustumaan! :D

   Poista
 2. Hehei :) kun kerran pyysit mainostamaan omaa blogia, niin vinkkaampa sitten omastani :) elikkä xtravaganzan avulla yritän saada painoani tippumaan. Painonpudotusta hankaloittaa vaikea kilpirauhasen vajaatoiminta.

  Alussa olen projektissani, mutta jos kiinnostaa seurata, miten tässä käy, niin tervetuloa! :)

  http://missaolet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva kun vinkkasit omasta blogistas! Käyn kurkkaamassa :D

   Poista
 3. Moikka,

  Vinkkaampa minäkin omasta blogistani http://prdvl.blogspot.se/. Olen sinun taivaltasi jo jonkun aikaa hiljaa seurannut sivusta :).


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistelisin että oot joskus kommentoinutkin :)
   Kiitti linkistä :)

   Poista
 4. Olipa mukava lukea kommenttisi! :)

  VastaaPoista
 5. Tuuhan käymään :-)
  http://miinuskymmenen1010.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Ja kiva lukea kommentteja erilaisista blogeista niin itsekin löytää luettavaa :) Kaikkea kun ei millään ehdi selailla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vähän mulla toiveena, että jokainen mun mainitsema blogi sais lisää lukijoita, ja että jokainen vois löytää jonkun uuden ihanan blogin :)

   Poista
 7. Kiitos tästä listauksesta, löysin lisää luettavaa.
  Itsekin aloittelin vasta uuden blogin, laihdutusmielessä ja tavoitteena -20 kiloa.
  http://kurvitkuriin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että löyty mieluisia blogeja :)

   Kiitos linkistä, toivottavasti moni löytää blogiisi :D

   Poista
 8. Vau,kiitos kun mainitsit blogini! :)
  Täytyypä kans tehdä tämmönen lemppariblogit -postaus.
  Kivaa viikkoa ja hurrrjasti motivaatiota!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :)

   Tee ihmeessä, musta on kivaa että ihmiset löytää toisensa :D

   Kiitos ja itsellesi myös! :D

   Poista
 9. kiiitos kommentista <3

  pakko sanoo että omalla kohdallani kaikki lähti liikkeelle kans annan ja saran blogeista ja niitä tuli seurattua säännöllisimmin. Ne säästin aina sokerina pohjalle ja luin viimeisenä, mutta tällä hetkellä voittaa tämä blogi sen paikan ;) tykkään aina säästää sun postaukset viimesiksi, en tiiä mikä tapa se on, mutta tykkään:) <3

  VastaaPoista
 10. Hieno postaus, mulla on ainakin itsellä niin vähän aikaa koneella, kun jaloissa pyörii tuo vuoden vanha tyttö :)
  Löysin uusia blogeja seurattavaksi ja sun blogista en luovu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Kiva että löyty uusia tuttavuuksia :) Kiva kuulla <3

   Poista
 11. Heh :) Ehkä meni vähän liioittelun puolelle tuo meikäläisen "esittely". Motivaatiota voi ehkä saada treenipuoleen, mutta paino se vaan junnaa paikoillaan :/

  Mutta olihan kiva postaus :) Täytyy varmaan matkia ja tehdä itsekin joku ilta tällainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpö höpö!! Paino saattaa junnata, mutta sun asenteesta voi ottaa mallia :D Ja se painokin lähtee taatusti tippumaan, just wait! :D

   Poista
 12. Oih, kiitoksia maininnasta :). Paljon uusia tsekattavia blogeja ilmeni tästä postauksesta. Kulutan valitettavan vähän aikaa uusien mielenkiintoisten blogien etsimiseen, vaan yleensä juurikin muiden blogien kautta eksyn uusille sivuille vierailemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä mitään :)

   Kiva että löysit uutta luettavaa :) Se on juurikin niin, että postauksen tekemisen ja kommentteihin vastaamisen jälkeen ei ehkä kauheesti enää jää aikaa uusien blogien etsimiseen.

   Poista
 13. Tääkin löysi pari uutta seurattavaa. (:

  omani: http://projekti-25kg.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Kiitti kun mainitsit mun blogin! Mulla on nyt ollut päivittelyissä vähän hiljaisempaa, kun tää alkuvuoden kiire ei meinaa vaan millään hellittää, mutta ehkä helmikuussa taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :)

   Mun mielestä on mukava lueskella sun kuulumisia. Itsekin kun joskus haaveilen että voisin vetää jotain jumppaa :)
   Poista
 15. Moikka,
  oon jo pidemmän aikaa lueskellut son blogia ja oon ihan koukussa!! Oot edistynyt hienosti ja sulla on ihanan "huoleton" asenne:)

  Oma tuore blogini löytyy täältä: http://kata2.gym-space.fi/
  Koitan nappailla postauksiin piristykseksi kuvia mm. ruuista ja treenailusta, ja kuvagalleriasta löytyy sit ne rehelliset alotus/muutoskuvat...

  Tsemppiä tsemppiä ja uusimpaan liikuntapostaukseen kommentti: ihanaa että liikunta kuitenkin kiinnostaa, kohta oot jo koukussa;) Ja ihan mahdottoman utelias ihminen kun olen, oon jo pitkään pähkäillyt mitä työtä teet?

  Terkuin kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa että oot löytäny mun blogiin! :D

   Kiitos linkistä, käynpä kurkkaamassa. Kuulostaa ainakin tosi hyvältä :)

   Kiitos tsempeistä! :D
   Haluaisin säilyttää jonkinmoisen anonymiteetin, joten en viitsi työnantajaa tai työtä mainita nimeltä, mutta sanotaan vaikka että työtehtäviä laatua vois vertailla varastotyöntekijän tehtäviin.
   Sillä erotuksella että meillä on myös paljon niitä kevyempiä hommia, eikä ihan koko päivää tai joka päivä jouduta nostelemaan :)

   Poista
 16. Kiva että tykkäät mun blogista :) Itse en ole ehtinyt viime aikoina paljonkaan koneella istua, mutta tulin nyt vihdoinkin tutustumaan vähän paremmin sun blogiin ja jäin melkein koukkuun :) Yritän saada tämän viikonlopun aikana vastattua siihen sun antamaan tunnustukseenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään :)

   Ja samat sanat, kiva että löysit tänne :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D