keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Rakas päiväkirja (tai jotain sinne päin)

Ohhoijaa, kyllä kropassa tuntee että työt on taas alkanu! :D
Ja mulla ei edes ollu tänään täyttä työpäivää, vaan sellanen kuuden tunnin pätkä. 20 minsan tauolla istuin, mutta muuten olinkin jaloillani koko päivän, joten saahan sellanen jo tuntuakin.

Eilinen päivällinen

Eikä noi krääsäkaupasta ostetut kolmen euron "crocsit" oo ehkä maailman parhaat työkengät, joten jalkapohjatkin on kipeet. Josko tässä jossain vaiheessa sais aikaan ostaa jotku vähän fiksummat jalkineet. Onks kellää muuten vinkata, mistä vois löytää mahdollisimman edulliset työkengät?
Tai no, kaipa sellasiinkin vois vähän jopa satsata, että olis sit kunnolliset.


Vaikka tänään päivä alko kolme tuntia aikasemmin kuin pitkään aikaan, niin heräsin silti reippaana kellon soittoon, ja tein itelleni puuron mikrossa sekä keitin kahvit.
Nyt on sitten kaurahiutaleet loppu, ja raejuusto myös, joten huomen aamuna taitaa tulla ruispuuroa maidon kanssa. Josko huomenna muistas käydä töiden jälkeen kaupassa...

Tällainen lounas tänään, mutta ilman tonnikalaa.

Töissä tein salaattia.
Siihen tuli jääsalaattia, paprikaa, rypäleitä ja fetaa (öljyssä, seassa myös oliiveja). Kyllä oli taas hyvää, enkä tajua miten joskus ajattelin ettei nälkä voi lähteä tollasella. Nyt kyllä lähti :)

Herrkkua!

Kotimatkalle olin ostanu salmiakki-proteiinipatukan. Söin sen ennen kuin ajoin Makuunin ohi.
Ja onneks söin, koska vaikka mä kuinka pyristelisin vastaan, niin en takaa ettenkö nälkäsenä olis poikennu irtokarkkia ostamassa. Nyt en käyny, joten pitää vissiin ottaa tavaks vetästä välipala ennen töistä lähtöä.

Loppupäiväkin meni oikein mallikkaasti syömisten suhteen: Päivälliseksi  makaroni-jauhelihamössöä ja iltapalaks ananasrahka.

Ruoka valmistuu...

...ja pinaatti kiehuu.

Lisukkeena siis pinaattia ja rucola-tomaatti-mozzarellasalaatti.

Eilen illalla söin Fazerin mustaherukka-kinuskileivoksen.
Ajattelin eka etten syö sitä, mutta...Ahneus voitti taas. Ja sillä verukkeella, että tänään töissä kulutan sen. No, ehkä kulutinkin, mutta eipä sitä silti ois tarvinnu naamaansa huitasta.


Kaiken kaikkiaan tänään siis kuitenkin oli oikein loistava päivä, sekä syömisten että liikunnan suhteen. Kunhan saisin ostettua sen sykemittarin, niin vois huvikseen sitä pitää päivän ajan töissä että vähän näkis kulutanko niin paljon kuin kuvittelen :)
Ehkä seuraavasta palkasta... ;)

16 kommenttia:

  1. Kunnollisia työkenkiä löytyy ainakin maahiset.fi:stä :)

    VastaaPoista
  2. Ostin itelleni pari päivää sitten uudet työkengät. Sellaiset "terveys"-malliset ja hintaa oli hurjat 10e. Paikallisesssa citymarketissa oli myynnissä viimeisiä pareja noita oikeita työkenkiä. Mallista riippuen hintaa oli 15-5e, eli tosi edullisesti. Ja hyvät muuten jalassa ne, mun popot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No höh, mä just eilen kävin cittarissa, enkä tajunnu että sieltäkin ois voinu löytää. Ens kerralla pidän siis silmät auki! ;)

      Poista
  3. Kunnollisiin työkenkiin kannattaa oikeesti satsata vähän enemmän, kun niitä kuitenkin pitää aika ison osan ajasta. Ainakin, jos on semmosessa työssä, jossa joutuu olemaan paljon jalkojen päällä. Mä sain selkäni aika tosi kipeeksi noilla muutaman egen crocksjäljitelmillä yhdessä yössä. Satsasin siis ihan aitoihin (mutta yhtä rumiin) crockseihin ja ne on kyllä hyvät jalassa. Noi Maahiset taitaa myös olla kelpokamaa.

    Ihanan näköstä tuo mozarellasalaatti :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun oli tarkotus jo sillon syksyllä niitä työkenkiä katsella, tai no on ollu tarkotus kaikki nää vuodet kun oon töissä ollu.
      Meillä ei "periaatteessa" sais olla työkenkinä crocseja, mutta se on vähän sellanen häilyvä sääntö... :) Pitää siis niitäkin harkita.

      Joo se oli tosi hyvää :)

      Poista
  4. Mä en kyllä osaa työkengistä sanoa, omat duunikengät on rakennusalan teräskärjelliset kengät :D Mutta kantsii panostaa niihin, siinä säästää loppupeleissä pitkän pennin.

    Sulle on muuten tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näin mä kans ajattelin, että alkais olla aika vähän panostaa kunnollisiin kenkiin. Jos vaikka olis sitten edes yks ilta ettei tarvis potea jalkasärkyä.

      Kiitos, käyn katsomassa :)

      Poista
  5. Tsemppiä alkaneisiin töihin :)

    Semmosta piti kysyä, että oliko tuo lakritsi-salmiakki- protskupatukka hyvä? Maistuiko se lakulle tai salmiakille? Mä kun yritän epätoivoisesti löytää jotain sallittua herkkua ja toi vois olla semmonen :)Nyt kun GFG:ta on reilu kaksviikkoa takana, alkaa pikkuhiljaa herkut kummittelemaan mielessä...huoh..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Joo, kyllä mä ainakin tykkään siitä. Se on ehkä sellanen lakun ja salmiakin välimuoto, eli ei ihan täysin kumpaakaan. Ei ehkä maistu niin vahvasti salmiakille kuin mitä toivois, mutta kyllä sillä salmiakinhimo menee pois.
      Osta yks kokeeks, ja sitten lisää jos tykkäät :)

      Poista
  6. Kiva lukea ekasta työpäivästäni. Hyvinhän nuo syömiset meni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :)

      Joo nyt näköjään menee hyvin, kun on ne vakiojutut jotka käyn kaupasta ostamassa ennen töitä :)

      Poista
  7. Terve!mä oon ny parisen viikkoo käyttäny tota Omronin CaloriScan mittaria,ja oon ollu siihen oikein tyytyväinen,pystyy kivasti seuraileen paljonko sitä on päivän aikana kuluttanu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvältä, kiitti vinkistä :)
      Mun täytyy odottaa palkkapäivää, ja jos laskujen jälkeen jää varaa niin käyn tututstumassa ;)

      Poista
  8. Upeita muutoksia oot saannu aikaan! ihan mahtavaa! :) itellä on painonpudotus vasta alussa, mutta toisten onnistumisia lukemalla saa tsemppiä omaankin painonpudotukseen.
    jatka samaan malliin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)

      Se on nimenomaan se, että kun huomaa että muutkin kykenee siihen, eikä asialle oo mikään muu esteenä kuin itse :)
      Oikein mahdottoman paljon tsemppiä sulle!!! :D

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D