tiistai 8. tammikuuta 2013

Pian taas sorvin ääreen... *nyyh*

Nyt on enää viikko kotiäitinä oloa jäljellä :(
Ens viikolla siis alkaa taas työt. Aika hurjaa, miten nopeesti aika on menny, vaikka toisaalta tässä on vuodessa ehtiny kyllä tekemään vaikka ja mitä, kuten lihoomaan melkein satakiloiseks, ja sitten laihduttamaan 20 kiloa!! :D

Saas nähdä syönkö töissä enemmän tämän tapaista...

...vaiko tällaisia?

En mee tekemään ihan täyttä viikkoa, joten tulee melko pehmeä lasku. Ja vähän kyllä jo odotan että pääsee taas töihin.
Suurimmaks osaks sen takia, että saa vähän vaihtelua. Ja töissä saa myös liikuntaa kivasti, jos vaan valitsee ne työtehtävät joissa joutuu enemmän fyysistä hommaa tekemään. Ja yleensä oon ne valinnutkin.

Viimeks kun olin töissä syksyllä sen kuukauden verran, niin painoon se ei vaikuttanu sen enempää kuin kotona olokaan. Mutta mun mielestä noissa muutoskuvissa näky niihin aikoihin isompi muutos kuin muina kuukausina...Vai mitä tuumaatte?

Kolmas kuva otettu ennen töihin menoa.
Neljäs kuva otettu kolmen viikon töissäolon jälkeen.
Ja viides kuva  otettu kolme viikkoa töiden lopettamisesta.
(Töissä olin neljä viikkoa)

Innolla siis odotan, että alkaako tässä asiat tapahtumaan ripeämpään tahtiin. Kotonakin tietysti siivoilen ja satunnaisesti jumppailen, mutta en nyt sentään ihan täyttä päivää. Töissä kun ei paljoa paikoillaan tuu oltua...

Kropassa muuten tuntuu eilinen liikunta ihan kivasti. Sopivasti :)
Ja kyllä huomaa, että vatsa ja kyljet oli pääosassa :D Jess!

Mä muuten tykkään kun liikunnan jälkeisenä päivänä tuntuu lihaksissa "kipua". Sillon mulla on tapana tunnustella että missä vaiheessa saan suurimman kivun niihin lihaksiin, niin tiedän että mitä arkipuuhia tehdessä käytän kyseisiä lihaksia :)
Mahtokohan kukaan ymmärtää tota lausetta? ;DTänään söin vähän huonosti. Mua laiskotutti koko päivän, mutta sain sentään aamupuuron ja lounaan syötyä.
Iltapäivällä tuli ex tempore-kutsu ystäväni K:n luokse kahville. Lounaasta olis siinä vaiheessa melkein 6 tuntia, joten kinkku-sipuli-smetanapiirakka ja suklaakakku maistu melkosen hyvin! ;D
Ja sitten meidän tämänpäiväinen päivällinen olikin illallinen, koska syötiin vasta yhdeksältä! o_O
Mies oli tehny lohi-makaronilaatikkoa, jota vetelin salaatin kanssa.

Vannoin että nyt meen nukkumaan, mutta meillä lapset nukahti kotimatkalla autoon, ja nyt isompi tuolla vielä itkeskelee. Joten ei muuta kuin lohduttamaan, ja taidan siten vielä hakea rahkan :)
6 kommenttia:

 1. No on noissa töissäoloajan kuvissa ero.
  Tsemppiä töihin paluuseen! Iso muutos taas elämään. Kyllä sinun terveelliset tavat jatkuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä :)
   Nyt alkaa uus vaihe elämässä, ja nää uudet elämäntavat pistetään koetukselle. Mutta uskon kans että hyvin mä pärjään :)

   Poista
 2. Uskon, että töissä sun laihtuminen kiihtyy. Itse paisuin molemmilta lapsilta reippaasti, mutta molempien kohdalla töihin palaaminen sinetöi normimittoihin palaamisen. Jotenkin se päivärytmi vauhdittuu niin paljon, ettei enää ehdi syömistä miettiä. Ja kun otat omat eväät töihin mukaan, niin hyvin menee. Itse pidän aina mukana muutamaa nurtrilett tms. patukkaa, että jos jostain syystä nälkä yllättää tai tarjolla esim. srk:n tilaisuuksissa on jotain epäterveellistä, niin aina on terveellinen välipala mukana. ; )

  Olet tehnyt mielettömän urakan ja laittanut itsesi täysillä likoon muidenkin kannustamiseksi. Uskon, että pääset tavoitteeseesi ja pysyt siinä!

  Halituksin,
  Verna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun pitää vaan koittaa muistaa syödä. Sillon ennen lapsia mun töissä syöminen ei ollu parhaimmasta päästä. Aika usein en syöny työpäivän aikana mitään, ja sit kotimatkalla oli pakko hakea kaupasta jotain herkkuja kotimatkalle.
   Protskupatukoita ajattelin itekki ostaa muutaman kaappiin, niin voi kiireessä napata sellasen :)

   Kiitos, näin toivotaan :)

   Poista
 3. Ensimmäistä kertaa sun blogissa. Kiva seurata sun edistymistä! Nuo kuvat, joissa voi verrata painon pudotustasi on hyviä ja motivoi ainakin mua, joka oon vasta ihan alkumetreillä.

  Tervetuloa seuraamaan mun kamppailua kilojen kanssa blogiini http://viimeisenkerran.blogspot.fi ja tsemppaamaan mua. Kommentit ovat tervetulleita ;)

  Terkuin,
  Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun eksyit tänne :)

   Paljon tsemppiä kamppailuun! :)
   Käyn kurkkaamassa.

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D