lauantai 27. lokakuuta 2012

Motivaatiopula!

Eilen motivaatiota ois tarvinnu postauksen tekoon, ja tänään laihduttamiseen!
Tai ehkä jo parin viime päivän aikana olis ollu hyvä kun joku ois vähän potkinu ahterille!

En oo keskiviikon jälkeen oikein kunnolla liikkunu, ja syömisetkin on alkanu mennä vähän herkkupitoisemmaks...

Ajattelin itselleni saada paremman mielen ja piristystä laittamalla lisää vanhoja ja uusia kuvia vierekkäin, mutta ei toiminu! Syy on siinä, että mun mielestä näissä kyseisissä kuvissa ei oo mitään eroa! :(
Mä nyt vaan toivon että mulla on taas joku synkistelyviikko menossa, ja kunhan piristyn niin huomaan noissa jotain.
Sitä odotellessa...

Sivusta katsottuna sellaisenaan on ihan ok, ellei mahaa ja kaksoisleukaa oteta huomioon...

...mutta kun verrataan, niin ihan yhtä tiukka on mekko!

Ja näissä on kuiteski melkeen 15 kiloa eroa, joten luulis näkyvän jossain...Huoh :(


No, ei oo  onneks tullu vieläkään mitään hirveitä herkkuövereitä otettua, mutta tän illan aikana söin karkkeja, eikä mulla oo hajuakaan kuinka monta. Kyseessä edelleen ne veljen laivalta tuomat Pingviinisalmiakit, jotka on kylläkin kestäny mulla ihmeen kauan.

Mutta tänään tein jotain mitä en oo ennen tehny, eli nappasin koko purkin mukaan telkkarin eteen kun leffailtaa vietettiin. Enkä siis yhtään miettiny minkä verran niitä söin.
Ei tehny edes yhtään mieli, mutta söin silti. Eli ahmatti olen jälleen!! :(


Joo, pahemminkin oisin voinu tehdä, kun kaapista löytyy mm suklaata ja muitakin karkkeja.
Noi kun on sen verran kovia että niiden syömisessä menee melko kauan, joten luulen että määrä jäi siinä mielessä aika vähäiseks siihen nähden millasta tuhoa oisin tehny esim. Ässä-Hässäkkä - pussille ;)

Mutta en oo tänään syöny muuta kun kanakastiketta ja riisiä lounaaksi, (tuorekurkkua lisukkeena) sekä yhden marinoidun koipireiden uunijuureksilla ja vihannesmuusilla päivälliseksi (tässäkin satsissa kurkkua ja tomaattia sekä raejuustioa lisänä).

Niin ja kummankin aterian päätteeksi korvapuustia. Lounaalla puolikas, päivällisellä kokonainen.
Ja nämä kaikki oli miehen tekemiä ruokia ja puusteja <3 Minä nimittäin torkuin tänään eeerittäin pitkään :D

Vikassa sivukuvassa oon jopa isomman näkönen kun edellisessä!

Neule kutistu vähän pesussa, siks on lyhkäsempi.
Mutta reidet, onks ne suurentunu??


Kuulostaa aika löysältä päivältä, ja sitä on kyllä melkein ollukkin. Onneks mun pahaa mieltä vähän tasottaa se, että tuli tehtyä n.s "suursiivous, eli parin tunnin urakka nuorimmaisen vedellessä päikkäreitä. Jos sillä siivouksella edes yhden karkin kulutin, niin parempi sekin kun ei mitään...

Näyttääkö suunnitelmalta?

Tässä nyt sitten kiikun aidan reunalla ja mietin, että pitäiskö huominenkin pistää läskiks?
Nimittäin kun sillon viimeks kun paino jumitti ja vedin sen herkkuviikonlopun, niin rupes taas kilot karisemaan...

Mutta jos mä nyt kuitenki koittaisin olla huomenna taas ihmisiks. Niin tai siis ei vain huomenna, vaan lähden tästä heti syömään iltarahkan ja katsomaan vielä vähän telkkaria.

Kyllä kai se motivaatiokärpänen taas purasee kun kävelee peilin ohi jääkaapille ;)

10 kommenttia:

  1. NO et oo tosissas? Onhan noissa kuvissa selkeä ero! Nyt vaan nollailet ja kohti uutta tsemppiä! Missään nimessä ei nyt kannata heittää hukkaan hyvää työtä!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyse on ehkä eniten siitä, että niissä ei oo sellasta niin huomattavaa eroa kun toivoisin niissä olevan :(

      Kiitos tsemppauksesta, pakko koittaa taas saada homma haltuun!

      Poista
  2. Et todellakaan ole lihonnut - hieno muutos :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on jotenki sellanen tunne että alkaa taas toi lantio olemaan leveempi. Takki on ruvennu olemaan pienemmän oloinen...No vaa´an mukaan en oo lihonnu, mutta on vaan niin plösö olo :(

      Kiitos :)

      Poista
  3. Komppaan edellisiä, et todellakaan ole lihonut! Toi punainen mekkohan istuu älyttömän paljon paremmin päälle (eteen tuleva reuna laskeutuu suoraan nätisti alas eikä vedä sivuun koko matkalta + kaulaaukko on nätimmin)! Reidet tossa yhdessä kuvassa josta pohdit voi näyttää ihan asennon takia erilaiselta, mutta ei ne ainakaan isommilta näytä! :) Ja tossa sivupaitapuserokuvassa sulla on takapuoli ainakin paljon pienempi kuin siinä edeltävässä kuvassa! Kyllä näissä näkyy se se muutos! :)

    Oisko sulla rinnat pienentyneet, jonka takia kropan mittasuhteet näyttää vähän erilaisimmalta jos muualta ei ihan yhtä paljon suhteessa lähtenyt? Emt, näin kun tiirailee kuvia niin ehkä vähän näyttää omaan silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä se on tällä hetkellä niin kuten Maijullekin vastasin, että jotenki on niin suuret odotukset noiden muutoskuvien kanssa. Ja sitten kun ei nääkkään sellasta muutosta kun odottaa, niin rupee masentamaan :(

      Pitäsi vissiin vaan tehdä noi kuvat, ja katsella niitä tarkemmin vasta jonku ajan päästä...Jostain vanhemmista kuvista nään kyllä eron, mutta jostain syystä nää missä ei oo "välietappeja" on jotenki ahdistavan samanlaisia keskenään.

      Ehkä mäkin jossain vaiheessa jotain noissa tuun näkemään. Se pikku ukkeli mun olkapäällä vaan kuiskii mulle että ne muutokset mitkä nään, on vaan mun kuvittelua. Mutta toisaalta jos muut huomaa jotain, niin ehkä niissä sitten on muutosta.

      Poista
  4. Ihan selkeä ero noissa kuvissa on :) toiset huomaa sen helpommin kuin ite, omalla kohalla ainakin, eihän tuo mekkokaan kiristä mahan kohalta niin kuin ekassa ja sivukuvasta sen eron vasta huomaakin <3
    Hyvin sulla menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no se taitaa kyllä pitää paikkansa että itse ei ehkä näe sitä mitä muut.
      Kiitos kommentista :)

      Poista
  5. Onhan tuossa tapahtunut muutosta jos jonkinlaista! Käsivartesi ja reitesi ovat selvästi kaventuneet ja mahakin on pienentynyt! Tsemppiä vaan kovasti, kyllä sä pystyt siihen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä itse asiassa katsoin vähän tota mun senttitaulukkoa, ja onhan sitä kavennuttu. Mutta mä en itse nää niin suurta muutosta kun miltä musta ittestä tuntuu :(
      Tai joinain päivinä oon näkevinäni jotain, ja sitten kuitenkin ajattelen että se on vaan eri kuvakulma jne...

      Kiitos tsempeistä! :) Kyllä tää tästä.

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D