maanantai 8. lokakuuta 2012

Mikä viikonloppu :(

Tää on ollu sellanen viikonloppu jonka vois vaan pyyhkiä pois :(

Meidän esikoinen on ollu kipeenä perjantaista lähtien. Viikonloppu on siis menny pientä hoitaessa, ja sen myötä projekti on aika lailla ollu katkolla.

Vihanneksia en oo syöny melkein ollenkaan, ja herkkuja onkin sitten uponnu senkin edestä. Oma syöminen on siis jääny ihan paitsioon, kun on ollu tärkeempiä asioita murehdittavana.
Aina ei voi voittaa.


Lenkkeiltyä onneks tuli keskiviikkona 1,5 tuntia ilman "lisäpainoa",
torstaina  2 tuntia lapsia vaunuissa työnnellen ja
perjantaina 0,5 tuntia myös lasten kanssa.

Sen lisäks tein perjantaina sen suursiivouksen, ja siirtelin huonekaluja huoneesta toiseen.
Eilen oli lepopäivä, ja tänään viimeistelin homman ja imuroin yms...
Ihan ok liikunnat, mutta ne vähintäänkin nollautuu ellei mee miinuksellekin mun syömisten takia:

Perjantaina
siivoilun takia ruokailut vähän "unohtu". Senpä takia illalla teki kauheesti mieli hyvää, ja siitä se sitten lähti. Karkkeja ja suklaapähkinöitä uppos kitusiin.

Perjantai alko lupaavasti puurolla ja leivällä...

...sitten kuitenkin siivouksen keskellä en malttanu tehdä kunnollista ruokaa, vaan söin m.m tonnikala-katkarapupiirakkaa...

...ja huono syöminen johti iltaherkutteluun.

Lauantaina
söin proteiinipatukan, risottoa ja iltarahkaa. Voisinpa jättää listan siihen, mutta ei onnistu.
Ruokapöytää koristi nimittäin Parrotsin pussi, joka oli auki. Pussissa oli suklaapähkinöitä ja muita herkkuja. Se oikein houkutteli nappaamaan siitä muutaman.

Ajattelin että se saa sitten riittää, mutta ehei! Illalla mies söi sipsejä ja dippiä, kun taas minä koitin kiltisti popsia cashew-pähkinää ja rusinaa. Kun mies laski pussin pöydälle, niin huomaamatta se pussi oli lentäny mun syliin. Kuis nyt silleen? ;) Tarkkaan en tiedä paljonko söin, mutta ei taida sormet ja varpaat riittää laskemaan.

Lauantain aamupala/lounas oli alempi patukka.
Ylemmän söin perjantaina välipalana.

Lauantain päivällinen, ja ilman vihanneksia.

Iltapala meni hienosti, mutta sitten tosiaan ne pirun sipsit hyppäs naaman eteen!


Entä tänään?
Yks karkki....ja pieni pala kuivakakkua.....niin, ja iso mokkapala. Ja sitten vielä vähän lisää karkkia. Mutta siinä "kaikki". Tänään söin sentään aamupuuron ja päivällisen. Lounas jäi kylläkin välistä, ja välipalana toimi kahvi ja kakku.

Iltapala oli jo vähän lupaavampi, vaikkakin laitoin salaattikastiketta...


Tää oli eka kerta kun oon näin paljon mässäilly projektin aikana.
Heikko kohta on siis löytyny, ja toisaalta hyvä, koska kun sen tietää niin asiaa voi parantaa. Oon osannu syödä hyvin sillon kun oon itse ollu kipeenä, mutta tää lapsen sairastelu on vieny tällä kertaa multakin voimat.
Tosin nyt tajuan kyllä, että oisin ehkä itsekin jaksanu paremmin kun oisin syöny kunnolla.

Mä olin muuten hieman ällistyny, kun tänään vilkasin illalla peilistä sivuprofiilia. Vatsa oli kun raskaana ois ollu! Ihan järkyttävää!
Nyt on jo vähän litteempi, onneks! :)

Mutta, otamme siis tästä opiksi. Elämän on pakko jatkua, enkä halua heittää hukkaan kaikkea mitä oon jo saanu aikaan! Tästä ei onneks voi kuin parantaa :)



4 kommenttia:

  1. Lapsen sairastelu on raskasta. Jaksamisia. :)

    VastaaPoista
  2. Sinun herkuttelusi kuulostaa minusta aina aika vahaiselta :O Voi tosin olla, etta vika on minussakin.. en vaan pystyisi jattamaan karkinsyontia vaikka yhteen tai edes 10 karkkiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tosi? :) Onhan se tietysti entiseen verrattuna aika vähäistä, mutta ny musta on tuntunu aika hurjalta toi määrä. Näin se vaan muuttuu :)

      Mä osaan aika hyvin syödä vaan muutaman, mikäli laitan sellasen annoksen jonka itselleni haluan sallia, johkin erilliseen astiaan ja loput kaappiin :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D