sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Viikonlopusta nautiskellen :)

Ääh! Mä en oikeesti kestä olla kipeenä!

Jos sais olla vaan kotona rauhassa potemassa, niin ei siinä mitään, mutta kun on lähdettävä aamulla töihin.

Joo, voisin ottaa sairaslomaa, mutta ei mun luonne anna periks jättää meidän murusia aamulla sinne töihin pulaan. Ja sitä paitsi en oo ollu kuumeessa tai mitään, joten sen puoleen voin hyvinkin mennä. Otan vaan rauhallisesti :)

Aamupuuro, maitoa ja vitamiinit


Mä taas muistin pitkästä aikaa mitä viikonloppu tarkottaa. Kotona ollessa sillä ei ollu suurtakaan merkitystä että mikä päivä oli, mutta nyt töissä ollessa viikonlopulla on ollu taas joku tarkotus :) Oon vaan löhöilly ja ollu.

Toki tää flunssakin osittain vaikutti, mutta olisin mä varmaan terveenäkin pyytäny mieheltä eilen että oisin saanu nukkua pitkään. On se vaan niin mukavaa välillä :)

Lounaaksi kalakeitto.
Jep, sisälsi sulatejuustoa ja voita. Mutta ei se maata kaada!


Tossa aktiivisuudessa tää viikonloppu on siis ollu ihan samanlaista kuin silloin "läski"-aikoina, mutta syömisten suhteen ollaan edelleen pysytty aikalailla uusissa tavoissa. Vähän ehkä meni herkumpaan suuntaan, mutta jos viikonloppu vietettiin tällä kertaa viikonloppuna, niin se ehkä on ihan ok :D

Se on kyllä tosi jännä, miten niitä kaiken maailman herkkuja ei silleen kaipaakkaan. Joskus tieysti tulee salmiakkihimo mutta sillon jos on mahdollisuus, syön pari karkkia, ja muuten tyydyn olemaan ilman. En enää syö pussillista karkkia ja sitten kun ei makea enää uppoa niin vähän sipsiä päälle, ja sitten taas makeaa.

Best friend & worst enemy


Makeasta puheen ollen, tuli sitä tänäänkin syötyä vähän herkkuja. Mutta vähän! Tiedättehän sen Laitilan leivän iiiison unelmäkääretortun? Se, missä on välissä kolmen sentin paksuinen kreemitäyte ;) Ja on niiiin hyvää! No, sellasesta otin sormenpaksusen (tai ehkä ohuemman, koitin ottaa niin vähän kuin mahdllista). Ja lisäksi pienen pienen palan kälyn tekemää vadelmapiirakkaa.

Kahvikupillisen lisäksi se olikin mun välipala, joten sepäs ei ollu ihan paras valinta.

Oliskin ollu noi vihannekset, mutta tänään päiväälisen lisukkeena toimi noi valkosissa laatikoissa lukevat "salaatit". Jep, vihannestahan nekin sisältää, mutta se majoneesi...Aijaijai!


Muuten meni kuiteski hienosti, mitä nyt noita kasviksia olis voinu ollu vähän enemmän. Mutta vedän sitten huomenna oikeen jättisalaatin töissä! ;D

Ja iltapalaksi se perinteinen <3

2 kommenttia:

  1. Oih, tiedän tasan mitä kääretorttua tarkoitat, juuri äiti osti markkinoilta Laitilan leivän tarjouskassin :) ja ne bevet :( kaiholla muistelen : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mmm...Nyt täytyykin pitää pitkä tauko tosta kääretortun syömisestä. Just eilen muistelin miten ennen saatto mennä puolikas torttukin päivässä, ja sehän ei oo mikään pikkuleivos ;)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D