tiistai 25. syyskuuta 2012

Tunnustus


Vihdoinkin pääsin laittamaan tän tunnustuksenkin :)


Sain J.B:ltä seuraavan tunnustuksen:




Neiti Michelin, koska hän on onnistunut pudottamaan painoaan ihan mielettömän hyvin ja koska meillä on yhteisiä kiinnostuksen kohteita, kuten puutarhanhoito ja koska molemmat odotamme joulua yhtä innokkaasti.


Kiitos paljon J.B:lle! <3


Tunnuksen säännöt:
1. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka antoi tunnustuksen.
2. Anna tunnustus eteenpäin 5:lle lempiblogillesi ja kerro siitä heille kommentilla.
3. Kopioi Post it -lappu ja liitä se blogiisi.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu vain Post it -lapulla ja toivo, että lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.


Viiden lemppariblogin valitseminen on ihan älyttömän vaikeeta! Moni bloggaaja on jo saanut tunnustuksia, joten koitin poimia listaan sellaisia jotka ei jo ole niitä saaneet. J.B, Erica, Eli, Raparperi, Sara ja Lyijypallo oli ainakin jo saaneet mielestäni tämän tunnustuksen. Kuten Elikin, niin annan minäkin heille siis kunniamaininnan ;)


Annan tunnustuksen eteenpäin seuraaville:


NinaKoo Melko uusi blogi, mutta Nina on jo päässy tosi hienosti alkuun. Kova tsemppi päällä, ja juoksuharrastuksen myötä liikkuu reippaasti. Haastoi minutkin mukaan juoksemaan, mutten oo vielä saanu aikaan ;)


Mappe Mappe sairastaa diabetesta, ja on ollu mielenkiintoista seurailla millaista elämä on sairauden kanssa. Mappe käy silti ahkerasti salilla ja liikkuu. Lisäksi meillä on aika samanlaiset asuinmaisemat, joten on ollu hauska moittia lenkkimahdollisuuksiamme, jotka on joko oikea tai vasen, ja sitten samaa reittiä takas :D


Hänelläkin on kaksi lasta, ja paino on pyörinyt kutakuinkin samoissa lukemissa kuin itselläni. Hän on jo kerran onnistunut pudottamaan painoaan, ja on nyt ottanut uuden alun, joka menee hienosti! :)


Morsius Mittoihin Kuten jo nimestä näkee, tässä blogissa laihdutetaan häitä varten <3 Tulee olemaan ihanaa nähdä, millainen upea morsian sieltä kuoriutuu :)


Maiju Maiju on pudottanut tosi huimasti painoa, ja on nyt aivan mielettömän hyvässä kunnossa. Salillakäynti kuuluu hänen arkeensa, ja täytyy nostaa hattua upealle muutokselle! Maiju myös testailee erilaisia tuotteita, ja antaa niistä arvioita :)

8 kommenttia:

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D