torstai 6. syyskuuta 2012

Ihan kiva punnitustulos :)

Jei! :D
Saan taas olla ihan tyytyväinen punnitustulokseen, joka on 700 grammaa vähemmän kuin viikko sitten!
Tänään aamulla paino oli 86,6 kg :)

Toi on paljon, tosin vähän sellanen kävi mielessä että mikähän pudotus olis ollu ilman herkkuja...? :) Noooh, jätetään se ajatus sille tielleen.

Proteiinivälipala ;D
Rahkaa, raejuustoa, ananasta ja rypäleitä.

Oon taas tänään paahtanu tuolla töissä menemään, ja selässä tuntuu. Jännä, että muistan sillon vielä lasten välissä töissä ollessani että jalat olis ollu lähes joka päivä kipeet. Nyt ei oo paljoakaan jaloissa tuntunu :) Joko tää kevyempi olemus on syy siihen, tai sitten oon vaan noiden kahden muksun kanssa joutunu olemaan niin paljon enemmän jaloillani jo arkioloissakin :)

Lounaaksi samaa "salaattia" kuin eilen.

Ihan ykskaks juolahti mieleen, että mun kasvisten syönti on ollu aika huonoa viimepäivinä... :( Tänään söin puolikkaan paprikan, ja that´s it. Hedelmää oon popsinu vähän enemmän.
Huomenna siis vietän kaupan vihannesosastolla vähän pidemmän aikaa ;D

Kuitujen saanti ois varmaan kans hyvä varmistaa. Paprikassa on jonkin verran, ja aamupuurossakin. Ei vaan taida vielä noi määrät riittää, varsinkin kun kasvikset jääny vähiin. Joten oisko se sitten huomenna ruisleipää? ;)

Proteiinit sen sijaan ollu kohdillaan, ellei jopa vähän liikaakiin tullu nautittua. En tosin tiedä voiko niistä saada yliannostuksen? Ehkä...Maitoa, raejuustoa, rahkaa, mozzarellaa...Ja päivälliseksi syödyssä pizzassa jauhelihaa, tosin aika mitäänsanomaton määrä.

Niin ja ostin mä niitä proteiinipatukoitakin tänään, ja yhden söinkin! :) Ostin montaa eri makua, kun en oikeen tiedä mistä tykkään. Tänään söin So-Lo-Carb kanelipullan makuisena. Hmm...Kuvittelin että se ois ollu vähän eri makunen, mutta siis ihan syötävää se oli. Ei pahaa! :)

Tuolla "salaatilla" + patukalla selvisin sitten kuus tuntia eteenpäin ilman nälkää. Tai siis periaatteessa ;) Kävin nimittäin siinä välissä töiden jälkeen ystävän luona kahvilla, ja siellä oli tarjolla focacciaa, omenapiirakkaa ja raparperipiirakkaa. Leipää otin sellasen sopivan palan (valmiiks leikattu), ja piirakoita pienet viipaleet.


Päivälliseksi siis itse tehtyä pizzaa. Söin kaks palaa, ja jos olisin tehny tohon kylkeen salaattia, niin en olis tarvinnu kuin yhden palan...Mutta jos huomenna sais tosta vihannesten syömisestä taas vähän otetta. Tai se on nyt kyllä pakko!

Jep, kahvin kanssa! 

Ikään kuin en olis jo tarpeeksi mässänny...Jälkkäriks Dumle-lakupatukka. 

Lihotusblogihan tää oli?

Nyt ei iltapalaa tee mieli ollenkaan. Ihan sellanen ähky, etova olo. Mun päivä alko kuitenkin viiden jälkeen, joten en varmaan tarvitsekaan enää mitään syötävää. Oon vaan vähän avuton, kun en tiedä pitäskö vielä käydä väkisin ahmimassa jotain. Mutta jos nyt kuiteski vaan koittasin pistää pään tyynyyn ja nukahtaa. Aamupuuro saa sitten täyttää kurnivan massun :)






8 kommenttia:

  1. Hyvännäköstä pizzaa ja voi mikä tuo dumble laku on!! Pitääkin maistaa ensi Suomen reissulla ;)

    Hieno pudotus taas kerran sinulla! :) Mietit miten olis käynyt ilman herkkuja..(jolloin vajekkin olisi jäänyt aika isoksi).. itse kuvittelin joskus laihtuvani nopeesti vähemmillä kaloreilla.. ei se ihan niin mennytkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mulla on oma kotikokki täällä tekemässä ruokaa kun itse käyn töissä rehkimässä. Tähän vois tottua, mutta valitettavasti osat vaihtuu kohta ja olen itse kotona...
      Dumle-laku oli hyvää! :D Maista ihmeessä, mutta vain yksi ;)

      Kiitti! :)
      Toi on kyllä totta, itsekin yhdessä vaiheessa mietin että varmaan noi mun "hekuttelut" on pitäny mun painon laskussa, kun tulee päivän kalorit täytettyä. Aika hauska sinänsä ;D

      Poista
  2. Hieno pudotus. Itse ajattelen että mitä hitaammin sitä varmemmin. Ja minä vannon kyllä Kiloklubin nimeen. Sieltä näkee niin hyvin ravintoaineiden jakauman. Ja yllättyy välillä, eilen syömässäni Hesen kanatortillassa on melkein 600 kcal!! Ajattelin aina että ehkä 400. argh.. joutui sitten illan himmailemaan...

    t. Annika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, toi Hesen tortilla on kyllä aika kelju kaveri. Jotenkin sitä ajattelee että ei sellasessa paljoa kaloreita ole. Paras vaan pysyä Hesestä kaukana! ;D (paraskin puhumaan, varmaan huomenna taas tyttöjen kanssa Hesen jonossa)

      Kiloklubi on tosi hyvä, mä en vaan nyt tällä viikolla sittenkään jaksanu laittaa mun syömisiä siine, kun tiedän jo nyt että pieleen meni. Tykkään laittaa niitä sillon, kun kuvittelen syöneeni hyvin. Sillon tosiaan näkee tosi hyvin että menikö se niin kuin oli ajatellu :)

      Poista
  3. Onnea pudotuksesta! Itse ajattelen niin, että kun tippuu mukavasti viikko toisensa jälkeen ja ruokavalio voi sisältää hieman herkkujakin ...mieli on parempi ja elämä ei tunnu pelkälle laihdutukselle. Tällä hetkellä itselläni tässä tiukassa dieetissä tuntuu olo hieman ankealle verrattuna siihen aikajaksoon kun kesällä tiputtelin ihan kiloklubia taustalla käyttäen. tsemppiä vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Juu, onhan noi herkut ollu vissiin ihan hyvästäkin, kuten tossa Eli:n kommenttiin vastailinkin :)
      Pitäs vaan olla noi muutkin osa-alueet kunnossa. Ja kyllähän ne olikin, ennen töihin paluuta. Mutta vielä tästä suosta noustaan! ;D

      Onkin mielenkiintosta seurailla sun dieettiä, ja miten paljon sen avulla saat painoa pois :D Ei sitä enää kauaa ole, puolet jo takana, eikö? :) Jaksaa, jaksaa!

      Poista
  4. Onnea pudotuksesta! Oot saanu kyllä tosi reipasta tahtia kiloja pois :) Onneksi oon itekkin saanut laihtumisvaihteen taas päälle niin ei tarvi niin kateellisena lueskella sun blogia :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D
      Kiitos! :) Ja onnea siinä tapauksessa sullekin! :D

      Mieti, ens kesänä ollaan sitten biitsikunnossa ;D

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D