tiistai 9. huhtikuuta 2013

Maaginen vartti?

Törmäsin yhteen lehtijuttuun, jossa aiheena oli kiire.
Ettei ihmisillä riitä aika minkään tekemiseen.

Mua se kiire ei oo kauheesti rajoittanu, kyllä mulla olis varmaan aikaa vaikka mihin. Ongelmana on ennemminkin ollu se viitseliäisyyden puute.
Kyllä mä haluaisin maalata seinät meidän olkkarissa, järjestää yläkerran makkarit uuteen uskoon, siivota eteisestä kaikki ylimääräinen sälä pois jne...

Ja kyllä mun tekis mieli jumpatakin, mutta kun en vaan saa sitä alotuspotkua persuksille.
Mikä vaan onnistuu, kunhan ensin pääsee alkuun. Ja siivoomisen suhteen toimii kyllä melko hyvin sekin, kun vaan kaikesta mielen vastustamisesta huolimatta nousee sohvalta ja ryhtyy hommiin. Hetken päästä se onkin ihan mukavaa, eikä malta lopettaakkaan. Liikunnan suhteen valitettavasti käy usein kuitenkin niin että ajattelee jo parin minuutin päästä että eiköhän tää ollu tässä.

Marraskuusta tapahtunu muutos on pelkästään laihtumista, mitään lihasta ei oo tullu lisää, koska en oo treenannu.

Mä pystyn töissä painamaan pää kolmantena jalkana kaheksan tuntia putkeen, pystyn kävelemään kokonaisen päivän kaupungilla, pystyn siivoomaan kokonaisen päivän...Mutta kun olis aika varta vasten jumpata, niin ei tuu mitään :(

No, artikkelissa sanottiin että melkein kaikki asiat pystyy "vartittamaan", eli varaa jokaisen asian tekemiseen 15 minuuttia aikaa. Siinä ajassa ehtii tehdä melko paljon. Ja kun rupesin asiaa miettimään, niin se on ihan totta. Vartissa teen m.m. yleensä meidän ruoan, ellen sitten jotain makaronilaatikkoa tee, jonka pitää olla tunti uunissa.

Välipala:
Pinaattilettuja lettuhillolla, kun puolukkahillo oli loppu.

Ja sitten päätin, että jos vartin päivässä tekee sitä lihaskuntoa, niin se ei oo niin mahdoton ajatus mulle. Kuitenkaan en voi lähteä liikkeelle sillä ajatuksella, että se on "pakko" tehdä, vaan joskus ehkä haluan jumpata 5 minuuttia, joku toinen päivä ehkä tunninkin verran. Mutta ajatuksena se vartti on niin helppo, että jos siitä lähtis vaikka liikkeelle :)

Lisäks alotin mun googlettamisen kotona tehtävästä lihaskuntoharjottelusta. Olihan niitä kommentteja joka suuntaan, ja monesti sai lukea että ilman salia ei pysty saamaan lihaksia. Mutta edelleen en oo mitään fitness-vartaloa havittelemassa. Nyt on tavoitteena saada edes jostain kohtaa vartaloa vähän kiinteempi.

Seuraavan kerran kun on hauiskuva puolen vuoden erolla, niin lupaan että muutosta näkyy!
En tiedä onks mulla sittenkin iho alkanu roikkumaan, kun jälkimmäisessä kuvassa on tollanen pussukka käsivarren alla :(


Mä tiedän mitä käsipainoilla ja levytangolla pystyy tekemään. Ja käsille keksinkin vaikka ja mitä liikkeitä. Pitää vaan jatkaa surffaamista, ja löytää itselleen sopivia liikkeitä yhteen sun toiseen kohtaan vartaloa. Yhden mielenkiintosen vatsalihasliikkeen löysinkin jo, kerron siitä sitten lisää kun teen jonkinmoisen treenipostauksen.

Mutta pähkinänkuoressa, vartin treenistä lähdetään liikkeelle! :)

P.S.
Järkkäsin tänään meidän yläkerran uusiks! :D6 kommenttia:

 1. Kiva postaus, paitsi et mun rupes tekee ihan hulluna mieli pinaattilettuja :D

  VastaaPoista
 2. Sama viitseliäisyyden puute vaivaa täällä. Mikä siinä muka on niin vaikeata? Eipä olis hirmu vaikeata tehdä jotain pikkujuttuja vaikka telkkaria katsellessa...
  Täytyy varmaan ottaa susta mallia ja aloittaa vartin treenillä =)

  Sulle on muuten haaste mun blogissa:
  http://kurvitkuriin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se on jännä miten se alottaminen onkin niin vaikeeta.

   Kiitos, vastaan haasteeseen kunhan ehdin :)

   Poista
 3. Alkuun joutuu ehkä tekemään jumpat pakolla, mutta sitten kun siitä saa tottumuksen, sitä oikein odottaa. Vartti muuttuu puoleksi tunniksi ja se on jo paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon todella että se lähtee siitä, kunhan pääsen alkuun.
   Ja sitä just, että se vartti rupeais pikkuhiljaa venymään, mutta pienin askelin on hyvä alottaa :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D