perjantai 12. huhtikuuta 2013

Liian vähän(kö?)

Jumitus!
Se on yks ärsyttävimpiä asioita tän projektin aikan. Ja siitähän tässä on ollu jo pidempään kyse. Paino on toki pikkuhiljaa laskenu, mutta musta tuntuu että tässä 73-74 kilon paikkeilla on jumitettu ihan liian kauan.
Tänään päivälliseksi jauhelihakastiketta ja pussimuussia, sekä salaattia, paprikaa ja fetaa.

Eilen satuin lukemaan Miinus Kymmenen:n postauksen. Kirjoituksessaan Miinus Kymmenen meinas että hänen tulee syötyä liian vähän.
Ja tadaa! Tajusin että siitä taitaa olla nyt munkin kohdalla kyse. En syö liian vähän herkkuja, päinvastoin. Mutta ruokaa pitäis syödä paljon enemmän!


Laitoin mun tän viikon ruokailuja kiloklubiin, ja korkein päivittäinen kalorimäärä jonka sain oli 1600 kcal. Aika vähän siis, kun mun suositus on 1800. Oon laittanu sinne että teen fyysistä työtä, että luultavasti se laskee sen kaloritarpeen melko hyvin. Karkeesti laskettu kalorinkulutus täydessä kahdeksan tunnin työpäivässä lähentelee 1000 kaloria, tarkkaa määrää ei voi tietää ennen kun hommaa sykemittarin ja katsoo siitä.

Jatkossa vois herkut olla noista oikeanpuolimmaisista:
Fishermaneja (sokerittomia) tai Turkinpippuri-purkkaa.

Eihän tän laihduttamisen pitäny olla mitään rakettitiedettä??
No, eihän se olekaan. Enkä mä tykkää pulailla noiden kalorien kanssa, mutta aina välillä on pakko pohtia mistä mikäkin johtuu.
Nyt siis tulin tähän tulokseen, että liian vähäinen hyvän ruoan syöminen yhdistettynä liialliseen herkkujen syöntiin = painonjumitus ja läskien kertyminen vyötärölle.

Tässä eiliseen postaukseen tarkotetut kuvat yhteen läntättynä :D

Niinpä, vyötärö on nyt se kaikista vaikein kohta vartalossa, siitä on reilu kahdessa kuukaudessa hävinny hädintuskin yksi sentti. Kaikista muista mittauskohdista (paitsi käsivarsista, reisistä ja rintojen alta) on lähteny paremmin senttejä. Päivitän mittoja tonne ylävälilehteen, mutta oleellisimmat on tässä:

1. tammikuuta ---> 12. huhtikuuta

paino 76,4 ----> 73,4
Napa 95 ----> 92,5
Lantio 104 ----> 102
Peppu 106,5 ----> 104

Reidet ja käsivarret alkaa olemaan "laihdutetut". En siis väitä etteikö rasvaa niistä löydy, vaan sitä ettei ne taida enää niin nopeesti kaventua.
Kaiken kaikkiaan kuitenkin miellyttävää huomata että senttejä lähteny, vaikka painosta ei niinkään :)


2 kommenttia:

 1. Kyllä tuo sun ruotos on jo aika hyvässä kunnossa. Tsemppiä jatkoon. Joskus vaan tuntuu tosiaan siltä, että jossain painossa jumittelee liian kauan. Olis kiva jos paino putois joka päivä vähän mutta ei se ainakaan mulla toimi niin yhtään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ei itsestä tunnu siltä että kroppa ois edes lähes hyvässä kunnossa :(
   Kiitos tsempeistä! :)

   Oon samaa mieltä sun kanssa. Ei tässä muu auta kun vaan jatkaa projektia, niin kaipa se paino siitä putoaa hiljalleen :)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D