lauantai 1. joulukuuta 2012

Kuvaton postaus.

Tervetuloa uudet lukijat! :)

Tää päivä on ollu ihan kokonaan huomisten synttärijuhlien valmistelua. Meidän kuopuksen 1-veet olis kyseessä, ja muutama sukulainen tulee niitä viettämään :) Pienellä porukalla siis, ja sitten viikon päästä miehen sukulaiset tulee viettämään, eli sama ruljanssi taas ;)

On se vaan aika hurja, että toi pieni pallero, äidin oma vauva, täyttää vuoden. Vastahan se meille tuli! :) Tosin tää nyt ei varmaan oo koskaan mikään vauva oikein ollu, on oppinu liikkumaan aika nopeesti kun on ollu isompi näyttämässä mallia.

Eilen leivoin kakkupohjat ja täytin ne, tänään oli vuorossa koristelut. Ruokana tarjotaan jouluruokaa, eli lihapullien tekoa ja joulukinkun paistamista lukuunottamatta ei muuta tarvii kun ruoka huomenna lämmittää. Mies sai kinkunpaistamisen harteilleen, ja mä paistan huomenna lihapullat ja pilkon vähän salaattia. Ihanan stressitöntä! :)

Nojoo, mutta tänään siis siivosin, eli imuroin, pesin lattiat, vaihdoin pari mattoa, siivosin vessan ja pyyhin pölyjä. Laitettiin myös esikoisen kanssa loput joulukoristeet, koristeltiin joulukuusi, leivottiin piparkakkutalo ja koristeltiin kakku. Eipä oo tänään siis paljoa ahteri sohvaan osunu. Mutta hyvä niin :)

Syömiset on tänään ollu suhteelisen mallillaan, katsotaan sitten huomenna meneekö yhtä mallikkaasti. Ihan hyvä viettää pikkujoulu näin jouluruoan merkeissä, niin saa vähän harjoitella aattpoa varten ;) Tortut jätän suosiolla leipomatta, kun on jo kakkua. Eipä ainakaan jää niin paljoa herkkuja tonne kaappeihin houkuttelemaan.

Nyt taidan mennä iltapalalle ja nukkumaan, että huomenna jaksaa emännöidä. Öitä!

4 kommenttia:

 1. Tiäkkö, mun tyttöni täyttää 29.12 kanssa vuoden.

  Se on hurjaa miten nopeasti aika on mennyt ja on mulla kyllä vähän ikäväkin sitä vauvaa. Tai ainakin haikea olo. Itse pohdin vakavasti, että missä välissä sitä uskaltaisi yrittää taas raskautta, painoa on saatava reilusti alas. Yksi vauva mun sydämeen ainakin vielä mahtuisi <3

  Mukavia synttäreitä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en kauheesti kaipaa sitä vauva-aikaa, jotenkin musta tuntuu kivalta kun tää pienempikin alkaa olemaan sen verran iso että voi jo puuhailla kaikkea kivaa yhdessä :)

   Ihanaa kun haaveilet vielä uudesta vauvasta <3 Mulla taitaa olla nyt määrä täys, oon aina haaveillutkin kahdesta lapsesta :)

   Kiitoksia :)

   Poista
 2. Vautsi, hieno pudotus sulla tuossa sivupalkissa!:) tsemppiä!

  VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D