sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Selvisinkö juhlista voittajana?

No, aika lailla :)

Juhlat on siis juhlittu, ja nyt ei tarvitse enää tän vuoden puolella stressata mistään, vaan voi nauttia tästä loppuvuodesta täysillä :D


Viime aikoina viikonloput on ollu mulle jostain syystä vaikeita syömisten suhteen. Toki tämä ja viime viikonloppu on ollu juhlimista, mutta noin muuten ei sen kummempia syitä siihen mässyilyyn oo ollu. Jotenki oon vaan ajautunu herkkujen kimppuun entistä herkemmin.
Tää viikonloppu meni jo tosi paljon paremmin kuin edellinen, joten ehkä mä pääsen taas pikkuhiljaa tähän hommaan kiinni :)

Perjantai meni melkein koko päivä kakkujen tekemisessä, kaupassa käydessä ja siivoillessa. Ihan siis mukavan touhukas päivä. Ruoatkin oli kunnollisia.
Vähän saatoin popsia kakkua tehdessä maistiasia, ihan pieniä vaan ;)

Perjantain lounas.
Riisiä, broilerfile ja vihanneksia.


Juhlissa tarjottiin kumpanakin päivänä itsetehtyä pizzaa ja salaattia. Eilen tavallista vihersalaattia (lehtisalaattia,paprikaa, tomaattia kurkkua) ja tänään kanasalaattia. 
Pizzaa meni eilen lounaaksi yksi pala, ja illalliseksi toinen. Salaattia sitten iso kasa. Tänään sama juttu. Joten hyvä minä!

Kakkua tietysti tuli syötyä, mutta sitäkin vain yks pala kumpanakin päivänä. 
Eilisen kakun jämät saatiin lahjotettua pois, mutta tämänpäiväinen tuolla kaapissa vielä huutelee. Nyt ei kyllä edes tee mieli, alkaa varmaan jo kakku tulemaan korvista :DNäihin meinasin jo sortua, kunnes tajusin laittaa rypäleitä pakkaseen itselleni iltaherkuks. Ja kunhan heitän kohta iltarahkan naamaan, niin ei varmaan tee enää näitä mieli ;)


Nyt on hyvä mieli :) 
Osasin syödä juhliessakin kohtuudella, ja nyt ei mikään ahdista. On se vaan niin paljon mukavampaa lopettaa viikko tähän tunteeseen sen kauhean herkkumorkkiksen sijaan. 
Tää on jälleen yks asia mitä voin miettiä kun ens kerran tekee mieli pistää elämä ranttaliks ;)

.......................................

Ajattelin vielä ottaa kuvan mun tänpäiväisestä "juhla-lookista". Heittomerkeissä sen takia, että kyseessä oli rennommat juhlat kavereiden kesken, eli tällaset rennon siistit vaatteet vedin päälle. 
Kuvan otin, kun muistin että mulla on samasta paidasta kuva n.15 kiloa sitten, eli ikäänkuin muutoskuvaa pukkaa :D


Tässä vielä kokonaisuus:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D