maanantai 10. joulukuuta 2012

I love your blog-tunnustus sekä kiitos lukijoille :)Sain tunnustuksen Siniltä, Mirzulta ja Tuulilta
Tunnustus

Kiitos teille <3

On aina kiva tietää, että on osannut tuottaa sellasta sisältöä blogiin, joka jotakuta kiinnostaa. Vaikka blogin kirjotus oli alkuun vaan tapa saada itselleen sisäistettyä päivän tapahtumat, ja toimi ikäänkuin päiväkirjana, oli silti mukavaa kun lukijoita alko ilmestymään :)

Vaikka teitä on jo yli 60, niin silti aina riemastun kun saan lisää lukijoita. Kun on heikompi hetki, ja tuntuu että tänään en jaksa mitään kirjottaa, niin uudet kommentit ja likijamäärät innostavat sittenkin kirjottamaan. Samoiten kun tuntuu että tänään syön just niin kuin itse halua, enkä välitä kaloreista, niin mieleen tulee heti että mitähän ne blogin lukijat siitä ajattelee :D

Olette siis kaikki tosi tärkeitä mun onnistumisen kannalta. Kiitos <3

.......................................................

Tosi moni bloggaaja on varmaan jo saanut tän tunnustuksen, joten en nyt käy teidän blogeissa tätä enää antamassa, vaan teen tässä vähän mainosta sellasille blogeille joita tällä hetkellä luen. Tosta mun lukupalkista vasemmassa reunassa on toki jo muutama, mutta en tiedä onko siinä kaikki joita luen, vaikka kovin oon koittanu niitä sinne päivittää.

No mutta, tässä siis vähän näitä, satunnaisessa järjestyksessä:

Eli:n blogi Muutos lähtee minusta Eli on ollut reilusti yli sata kiloa painavimmillaan, ja on nyt erittäin hoikassa kunnossa. Eli asuu Afrikassa, ja on tosi kiva lukea erilaisesta elämästä siellä, ja miten laihdutus toimii aivan toisenlaisissa olosuhteissa kuin meillä täällä lumisessa Suomessa.

Maijun treeniblogi Maiju on saanut tän tunnustuksen multa ennenkin, mutta tuskin pistää pahakseen ;) Maiju on myös ollu yli sata kiloa painava, ja on tehnyt mielettömän työn painaen nyt 65 kilon paikkeilla. 
Postauksen mielialasta huomaa heti että onko Maiju päässy käymään salilla vai ei ;) On siis tyttö löytänyt lajinsa!

J.B:n blogi Sitten kun... J.B on käynyt läpi laihdutusleikkauksen (anteeksi J.B, kun en muista leikkauksen tarkkaa nimeä). Leikkauksen jälkeen kiloja pudonnut huimasti! J.B kirjoittaa rohkeasti omista ajatuksistaan ja elämästään.

Raparperin blogi Raparperisydän Raparperi kirjoittaa myös paljosta muusta kuin laihdutuksesta, kuten sisustamisesta ja opinnoistaan. 
Raparperille kävi äskettäin vähän hassusti, kun hänen vanha vaakansa oli rikki, ja uusi vaaka näyttikin 8 kiloa enemmän kuin vanha :( Siitä huolimatta hän ei lannistunut, vaan jatkoi eteenpäin! :) Blogissa ihania, tunnelmallisia kuvia joista tulee hyvälle tuulelle :)

Lyijypallon matka kohti parempaa elämää Oon jotenki ihastunut Lyijypallon tapaan kirjoittaa. Joskus tuntuu että tekstit ja ajtukset ovat ihan kuin omasta elämästä :)

Ninakoo:n blogi Kaurapuurobileet Ninakin on muistaakseni saanut tunnustuksen multa jo aikaisemmin :) Ninan projekti lähti hyvin käyntiin, ja hän aloitti juoksuharrastuksenkin. Nyt Ninalla on ollu vähän taukoa laihdutuksessa, joten käykäähän tsemppaamassa naista taas takas raiteille!!! :D

100 kilon keijukainen Kuten nimi kertoo, kyseessä on sata kiloa painava kirjoittaja. Keijukaisella on ollut eri laihdutustapoja kokeilussa, kuten Allevo-kuuri ja nettikuntovalmentaja, joista on ollu mielenkiintoista lukea. Hän on saanut jo hyvän alun projektilleen :)

♥:n blogi Monta kiloa liikaa Kahden lapsen äiti, joten juttua on paljon myös lapsiarjesta ja muusta elämästä :)

Sinin blogi My Cinderelle Project Tätä oon äskettäin alkanu lukemaan. Sini on kaunis, vielä nuori tyttö, joka on aloittanut oman projektinsa tarmokkaasti. Kuvia on paljon, ja on kivaa katsoa kun Sini laihtuu silmissä :)

Jelissan blogi Every Step Matters Tämäkin mulle uus blogi, jonka bongasin toisesta blogista. Jelissa on myös tehnyt jo ison muodonmuutoksen, ja tässä taannoin paljasti blogissaan myös kauniit kasvonsa! :)

Pinjan blogi Tiristys Pinjalla on kyllä sana hallussa. Tällekin blogille olen uus lukija, mutta tekstit on jo tuonut monesti hymyn huulille. Tosi hauska blogi, ja mahtavia tuloksia tietysti myös! :D

Ja tarviiko mun edes enää mainita Ericaa ja Saraa? Uskon että 99% teistä nää tytsyt jo tietää, mutta heille kuitenkin vielä tähän loppuun pikku kunniamaininta. Varsinkin Ericalle, jonka blogia ilman en ois varmaan koskaan tähän pisteeseen päässy :)

......................................

Toivottavasti muistin kaikki, ja toivottavasti joku löytää tästä listasta jonkun uuden kivan blogin. 
Saatte laittaa omienkin blogienne linkkejä tonne kommentteihin, käyn mielelläni tutustumassa! :)


8 kommenttia:

 1. Kiitos:) Miten sitä tuleekaan hyvälle mielelle tämmöisestä tunnustuksesta!:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Sinullekin on tunnustus blogissani. :D

  VastaaPoista
 3. Voih, kiitoksia, ensimmäinen tunnustukseni ever ^__^! Tuli hyvä mieli ja kiva kuulla että tykkäät lueskella paatoksiani :). Rupesin seuraamaan sinunkin blogiasi ihan hiljattain, kiinnostavaa luettavaa :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiva olla eka! :)
   Ja samoin, kiva kuulla että tykkäät :D

   Poista
 4. Uusi lukija ilmoittautuu, mulla painoprojekti vasta alussa mutta toivottavasti jaksan samanlaisella tarmolla edetä kuin sie :). Tsemppiä hirveesti jatkoon!!

  t hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukijaksi :)

   Tsemppiä omaankin projektiisi, sä pystyt siihen varmasti!! :D

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D