tiistai 21. toukokuuta 2013

Uusi aloitus. Maanantai.

Mä se vaan lihon :(

Viime torstaina punnitustulos oli jo melko hyvä: 72,3 kg, mutta siitä on sitten railakkaan viikonlopun ansiosta tähän päivään mennessä noussu paino yli kaks kiloa!

Meinasin viime viikonlopun rientoihin valita mun uuden, käyttämättömän oranssin mekon, mutta ei se edelleenkään oo hyvä. Itse asiassa musta jopa tuntuu että oon nyt pulleempi kun silloin pari kuukautta takaperin.Kyllä huomaa olossa ja vatsan turvotuksessa että on tullu syötyä ihan mitä sattuu, ja välillä ei oo tullu syötyä mitään ollenkaan.
Tänään, maanantain kunniaks, oon ottanu vähän itseäni niskasta kiinni.

Oon syöny aamupalaa (sämpylä juustolla ja pepperonilla), lounasta (kinkkusalaatti), välipalaa (kourallinen pähkinöitä, päivällisen:

Nakkikastiketta ja muusia.

Anoppi kokeili ekaa kertaa elämässään tehdä nokkoslettuja, joten niitä käytiin vielä iltasella maistelemassa. Oli tosi hyvää!
Pitäis itsekin käydä poimimassa tosta takapihalta nokkosia ja googlettaa vähän reseptejä :)

Ja sitten tein vielä toisen asian jota en oo pitkään aikaan tehny: kävin kunnon ruokaostoksilla! Mukaan tarttu siis kaikki perus jauhelihat, kanafileet, rahka, salaattiainekset...
Ei tästä oikeesti tuu yhtään mitään jos ei rupea skarppaamaan.


Tää viikko on taas uuden alun aikaa, ja tästä fiiliksestä on hyvä jatkaa! :D


12 kommenttia:

 1. Täällä yks kohtalontoveri ilmoittautuu! Muutama viikko on mennyt vähän miten sattuu, mutta tänään otin itseäni niskasta kiinni, koska en enää kestä tätä turvotusta... Ja paljon kivempi käydä puntarillakin, kun lukemat alkavat liikkua taas sinne toivotumpaan suuntaan :) Onneksi koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, eikä myöskään jatkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa kuulla että joku muukin on samassa tilanteessa :)

   Oikeessa olet, peli ei oo menetetty niin kauan kun vielä jaksaa jatkaa hommaa eteenpäin :D

   Poista
 2. Tsemiä! Kyllä se siitä taas lähtee liikkeelle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, nyt tuntuu että tästä on hyvä jatkaa :)

   Poista
 3. Tsemppiä paljon! Et ole yksin tässä tilanteessa. :) itsensä niskasta kiinni ottaminen on kamalan hankalaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se totta tosiaan on hankalaa. Josko se nyt tällä kertaa onnistuis :)

   Poista
 4. Oon huomannut, että jos viikonloppuna on viihteellä, niin paino on maanantai aamuna 2-3 kg enemmän, mutta kyllä se siitä taas loppuviikkoa kohden alenee normaaliksi!

  Ihmetyttää muutenkin, että miten se paino voi niin paljon vaihdella, tyyliin 68-72 kg vaikka ihan tavallisesti söis ja liikkuis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla että se voi johtua siitä! :D Toviotaan että on vaan jotain pöhötystä lauantai-illan vietosta, ja häviää torstaihin mennessä!

   Mulla ei oo ihan kauheen usein heitelly paino, niin siks tollaset satunnaiset parin kilon heitot tuntuu niin hurjilta.

   Poista
 5. Jos viikonlopun jälkeen on aina paino noussut turvotuksen, pöhötyksen ym. takia, kannattaisiko pitää virallisena punnituspäivänä esim. keskiviikkoa, torstaita tai perjantaita? :) Sitten aina ehtisi mitata painon ennen vkonloppua ja olisi aikaa turvotuksellekin laskea viikonlopun jälkeen :) Ei pääsis motivaatio ym. laskemaan turhaan parin kilon väliaikaisesta noususta :)Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mulla on punnituspäivä torstaina, nyt vaan kävin "huvikseni" vaa´alla. Ei ois ehkä kannattanu ;)

   Poista
 6. Niin ja jos tulee hömpöteltyä viikonloppuna esim. siddellä tai kaljalla, niin kieltää itseltään vaaán pariksi päiväksi :) Itsellä ainakin on nuo hörpsykilot eli turvotukset ja nesteet lähtenyt parissa päivässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin joku toinenkin kommentoi, että sidukka yms saa painon nousemaan hetkeks :) Toivotaan siis parasta! :D

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D