perjantai 31. toukokuuta 2013

Melkein päivä kuvina.

Jee, jumitus taitaa vihdoin olla ohi!
Tässä on nyt muutama kuukausi seilattu 72-73-alkuisissa lukemissa, ja tänään vihdoin:
71,5 kg!! :D

Pikkumurun äitille poimimat kukat <3

Painoindeksi on nyt 25,3, eli normaalipaino alkaa olla melko lähellä jo. Kyllä tuntuu hyvältä, ja on sellanen tunne ettei mikään voi saada mua kaatamaan tätä projektia nyt. Monen kuukauden pituinen huono kausi on käännetty voitoksi.

Kyllähän se paino pysyi kurissa herkuista huolimatta, koska oon saanu töissä liikuntaa. Mutta kun ei vieläkään paino oo sitä mitä haluaisin, niin sehän ei riitä.

Kyllä mä nyt oon niin ilonen että oon malttanu aamuisin tehdä itselleni puuroa, ja että aterioilla oon syöny salaattia. Mitään isoa nälkää ei oo ollu aikoihin, joten herkkujakaan ei oo liiemmin tehny mieli.


Tänään siis aamulla herättyäni punnitsin itseni, ja sain noin hyvän tuloksen. Sen jälkeen oli aamupalan aika, ja kuten jo edellä mainitsin, niin mitäpä muutakaan oisin syöny kuin puuron. Raejuusto puurossa ei mulla mene ollenkaan.

Mä oon taas alkanu laittaa puuroon maitoa, ja sillon kun meillä on kinkkua tai kalkkunaleikettä jääkaapissa niin teen muutamasta siivusta rullan, ja haukkailen niitä puuron seuraks. Tänään ei ollu, joten jouduin tyytymään pelkkään puuroon.

Ulkona 21,3 lämmintä, vaikka taivas näytti tältä. Jännä!

Aamupalan jälkeen katseltiin lasten kanssa vähän elokuvaa, ja sitten pistettiin musiikkia ja tanssittiin vartin verran. Siivoilin jo eilen vähän tätä sikolättiä, joten tänään ei sitä niinkään tarvinnu tehdä, vaan tänään oli enemmän tällainen hauska päivä.


Huomenna oon pitkään töissä, joten oli ihan mukavaa tänään viettää lasten kanssa päivää vähän mukavammissa merkeissä kuin siivoten.

Trampoliini on ihan paras löhöilypaikka! :D


Käytiin hetken verran pihalla leikkimässä, ja sitten tultiin puolenpäivän aikaan syömään lounasta. Mä oon talvisin, ja oikeestaan myös keväällä ja syksyllä, laiska viemään lapsia pihalle. Lähinnä koska on kylmä/pimee/sateista enkä keksi oikeen mitään tekemistä siellä.

Mutta näin kesällä pihalla riittää puuhaa vaikka millä mitalla, tai sittenhän voi ihan vaan ollakin ja nauttia säästä!

Lounaaksi salaattia:
Kurkkua, salaattia, paprikaa,
maissia ja fetaa sekä erikseen herneitä joita ei kaikki syö.

Lapset valitsi eilen kaupasta lohipyöryköitä, joten niitä muutama salaatin kaveriksi.


Lounaan jälkeen mentiin koko kööri päkkäreille. Ulkona olis tietysti mukavampi makoilla, mutta täällä on sen verran hyttysiä, ettei se tule kuuloonkaan! :(

Heti kun herättiin niin välipala uuniin!

Sitten taas unien jälkeen terassille syömään välipalaa. Tänään keitin itselleni kahvia, ja lapset sai pillimehut. Juomien lisäks syötiin karjalanpiirakoita ja herneitä.Leikittiin hetki pihalla, ja sitten tultiin sisälle hyttysiä pakoon. Ehdin vähän pyykkiä laittaa ennen ruokaa.
Syötiin päivälliseksi broilerpastaa sekä salaattia anoppilassa.


Hetki vielä pihalla pyörimistä kotiin tultuamme, mutta hyttysiä oli pakko päästä pakoon, ja loppuilta menikin sisätiloissa.

Iltarahkana meni perusrahka rypäleillä ja pähkinöillä. Jossain vaiheessa iltaa mun puhelimesta loppu akku, joten kuvia ei oo loppuillasta.
Mutta ehkä teillä riittää mielikuvitus rahkan ulkonäön veikkaamiseen? ;)

Sellanen päivä tänään.6 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Hyvin nuo ruokailut menee. Hyvä sinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Toi olikin hyvä viikko, nyt on vähän heikommat jäät alla. Mutta taas uuteen nousuun!

   Poista
 2. Kuvista tykkään myös.. :) Käyn täällä lukemassa, vaikka en aina jaksaisikaan jättää viestiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :)

   Toivottavasti pääset pian myös itse nauttimaan Suomen kesästä! :)

   Poista
 3. Oi, karjalanpiirakoita :) naaam... Harmi kun ei voi syödä :/

  VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D