maanantai 16. syyskuuta 2013

Jospa taas koittais :) (hieman kuulumisia)

Oon niin kauan ajatellu että pitäis ja pitäis, mutta jotenki blogin jatkaminen on aina vaan jääny. Millon ei oo jaksanu, millon ei ehtiny, millon ei oo ollu kuvia mitä laittaa.

Mutta ei tästä tuu mitään, ellei vaan rupea taas kirjottelemaan. Sama juttu kun laihduttamisen kanssa, se vaatii sen pienen itsensä pakottamisen alkuun, jotta homma lähtee rullaamaan.

Mulla olis muuten teille pieni paljastus ;D

Vannoin vielä jonki aikaa sitten, etten koskaan mee salille. Mutta, never say never! Tässä on nyt pari viikkoa oltu ähertämässä punttiksella :)

Mä tiedän ettei muutama hassu salikerta näy missään, mutta nostelutyön ja niiden muutaman salilla käynnin takia oon saanu vuodessa vähän pulleemmat kädet.
Kuvat viime syksy --> tammikuu --> nykyhetki

Ei tää ihan mikään ex tempore-juttu ollu, mutta ystäväni oli niin sitkeä mukaanpyytäjä, että lopulta taivuin ja huomasin että kaikki ne syyt miksen "voinu" salilla alkaa käymään, olikin tekosyitä. Nyt vaan aamuvuoron jälkeen tai ennen iltavuoroa hieman painoja nostelemaan, ja fiilis on sanoinkuvaamattoman hyvä! :D

Toistaiseksi ollaan käyty pari kertaa viikossa, ja ilman mitään sen kummempaa ohjelmaa. Lähinnä vielä kokeillaan laitteita, kun ne kaikki on vielä meille melko vieraita. Koko kroppa ollaan koitettu vetää läpi, ja tunnin verran viihdytty treenin parissa, joskus jopa pidempäänkin.

Tää on siis toistaseks vielä vähän sellasta hakemista, mutta ajattelin jossain vaiheessa vähän etsiä netistä sopivia ohjelmia kunhan aikataulut tasaantuu, ja "uskaltaa" käydä yksikseen eikä oo niin paljon kaverin työvuorojen varassa.

Kropan ulkomuodossa ei kesäkuulta mitään eroa (näyttäs jopa että oisin leveempi nyt), mutta josko mun uudella harrastuksella sais jotain muutosta aikaan! :)Painon suhteen ei oo tullu muutoksia, tässä normipainon rajoilla heilutaan. Herkuttelua oon harrastanu satunnaisesti, mutta jotenkin ei se oo enää tuntunu niin erikoiselta. Eilen söin muutaman sipsin, suklaata ja salmiakkia. Mutta luultavasti ens viikko menee taas ilman herkkuja, ne kun on jokseenkin jääny viikonlopulle jos sillekkään.

Oon kylläkin huomannu että kun herkuttelulle antaa pikkusormen, niin se äkkiä vie sormen kerrallaan ;) Mutta sitten on vaan pyristeltävä irti otteesta. On mukava huomata, että se ei enää oo niin vaikeeta. Käyn vaan peilin edessä ja muistan mikä on syy siihen etten halua herkutella enää.

Sunnuntain possuttelun kunniaks söin lounaaksi nakkikastiketta makaronilla ja oman maan kurkkuja.
Ja päivällisen jälkeen vielä omenapiirakkaa ja pari lakupatukkaa. Aijai! ;)

Painon jumituskin on osaaltaan tehny sen, että mulla on usein vielä todella läskiplösö olo. Tuntuu että maha pömpöttää, ahteri on jättimäinen, allit heiluu ja reidet hölskyy. Peilistä näen edelleen sen saman vanhan jättikokoisen tyypin, kuvista saatan joskus katsoa että oonpas mä hoikka.

Mutta painon tasaantuminen on saanu aikaan sen että silmä on tottunu nyt uuteen olomuotoon, eikä enää muista sitä vanhaa tilannetta mistä lähdettiin. Sen takia ei oo helppo ymmärtää olevansa pienempi. Toivottavasti se vielä joku päivä kolahtaa päähän :)8 kommenttia:

 1. Kyllä tuossa mun mielestä on eroa kesäkuuhun verrattuna, ja parempaan päin. Ei voi olla pelkästään valaistuksesta ja erilaisista vaatteista kiinni, vyötärö on ainakin vähän kapeampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onkohan musta taas tullu liian kriittinen? :D Omasta mielestä kun nimenoman vyötärö näyttää leveämmältä...

   Mutta niin monta kertaa oon huomannu että kuvista joissa aluks en itse nähny eroa, niin näin jälkeenpäin katsottuna osaa katsoa kuvia eri tavalla. Odotellaan siis että näidenkin kuvien suhteen kävis pian niin :)

   Poista
 2. Kiva, kun päivitit. Kroppa kyllä muuttuu edelleen koko ajan. Minä näen kuvissa muutosta, vaikka paino on sama.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain vihdoinkin aikaan pitkästä aikaa. Nyt pitää vaan koittaa keksiä jotain mistä kirjottaa, oon pitäny niin pitkän tauon että ei tuu heti ihan itsestään noi aiheet.

   Kiva jos jotain eroa näkee vaikkei itsestä sitä näy. Tunnen kyllä muutoksen kropassa, mutta en näe sitä.

   Poista
 3. Minustakin näytät hoikemmalta nyt kun kesäkuussa :)

  VastaaPoista
 4. Mahtava muutos habassa :) oon ehkä pikkasen kade ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, aika yllättyny olin itsekin ku ei oo pieneen toviin tullu "pullisteltua" ja nyt oli ekojen salikertojen jälkeen pakko vähän katsoa miltä näyttää ;)

   Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D