lauantai 26. tammikuuta 2013

Tammikuun vaatekuvat

Alkaa tuntumaan että pikkuhiljaa elämä taas voittaa! :D
Sain tänään vähän tiskikonettakin tyhjennettyä, mutta kauheesti en oo vielä viitsiny reuhtoa menemään.

Sadat teemukilliset korvaantu tänään kupillisella kahvia <3

Aamupalaa en tänään syöny, mutta muuten alko ruokailut taas olemaan suhteellisen hyvällä mallilla. Lounaaksi vähän eilistä kebabia, ja vihanneksena herne-maissi-paparikaa kun ei ollu kaapissa muuta. Päivälliseksi tonnkilalasalaatti ja iltapalaksi leffan kanssa porkkanoita ja kukkakaalia dipillä.



Lautaselle eksy jostain myös muutama sipsi.
Kuis nyt silleen? ;)


Ja koska lupasin  jotain muuta kuin valitusta siitä miten kipee oon, niin tänään tulee vähän vaatekuvia. Tajusin vaan tossa kuvia katellessa, että oli vähän huono aika kuusta ottaa kuvat ;) Mutta, välillä sitä vaan näyttää toltakin, ei voi mitään...

Tällä kertaa otin enimmäkseen kuvia mekoista. Parissa kuvassa tosi huono laatu, anteeks siitä. Lapset hyppi koko ajan kameran edessä, niin joutu aina keksiä niille jotain mielenkiintosta huoneen toisessa päässä, ja sit nopeesti juosta itse kameran eteen ennen kun lapset ehti ihastelemaan salamanvaloa ;D

Kuten noissa edellisissäkin muutoskuvissa, niin ajattelin taas vähän laittaa pidemmältä aikaväliltä niitä, enkä enää sellasta leveetä kuvasarjaa joka kuulta.

Eka mekkokuva Lokakuu ---> Tammikuu
Eroa muutama hassu kilo, korkeintaan viisi:





Seuraava mekkokuva Joulukuu 2011 ---> Kesäkuu 2012 ---> Tammikuu 2013


Tähän mekkoon kuuluu tollanen "vyö", jota en kuitenkaa käyttäny kauheesti koska se korosti entisestään mun jättimahaa. Nyt se näyttä jo ehkä paremmalta vyön kanssa? :)



Viime kuussa kerroin että mulla on enää yhdet tavoitehousut, jotka ei mee päälle.
No, tänään sain ne kyllä väkisin ängettyä kiinni, mutta kannattiko, hä?? Vetoketju nimittäin meni niistä rikki, ja nyt kyllä v****ttaa :(

Ihan kivat housut kun ovat, niin ois ollu kiva noita vielä käyttää. Ite en osaa tollasta korjata, enkä tiedä onko se hintansa arvosta käydä ne jossain korjauttamassakaan...
No, katsotaan.


Kuvan paitakin on vielä siinä ja siinä, että viitsiikö käyttää. Nousee vielä aika ylös kun liikkuu.


Valkonen kauluspaita, joka ehkä kohta alkais tämäkin menemään.
Kuvat Marraskuu ---> Tammikuu


Kaikki napitkin menee kiinni jo, jess!! :D

Ainoa ongelma on, ettei noi hihojen napit vielä mahdu kiinni, ja olis ihan kiva ettei ne repsottais tolleen...





Seuraava kuva Syyskuu ---> Tammikuu


Vatsa ei antais vieläkään oikeen pitää tollasta, mutta muuten toi liivi on tosi löysä. Ei välttämättä kuvassa niin näy, mutta on kyllä jo vähän liian iso, eikä toi oo ehkä mun kropalle muutenkaan paras vaate.
Meni "liian iso"-laatikkoon, katsotaan jos joku muu sen haluais.



Ja sitten vielä mun vuoden 2013 tavoitemekko, josta nyt muista poiketen edellinen kuva on viime kuulta, koska sen vasta silloin ostin. Noissa kuvissa on ihan eri valaistus jne, joten mekko on tosi erilaisen näkönen. Mut oisko vähän "löysempi" jo?





Huomasin muuten, että mulla on takaapäin olevassa kuvassa jokseenkin outo takamus, vähän lättäpeppu? :(
Nyt en oo kipeenä tehny niitä pakaraliikkeitä, mutta muuten oon edelleen joka päivä koittanu muistaa. Ehkä se sit joskus vuoden päästä näkyy... Tai sit ei! ;D





10 kommenttia:

  1. Kyllä on muutosta tapahtunut ja kyllä sen viiden kilon eronkin noista kuvista huomaa. Onnea kutistumisesta ja tsemppiä jatkoon =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nyt alkaa jo muutamakin kilo näkyä eri tavalla kuin sillon alkuun.
      Kiitoksia :)

      Poista
  2. No on kyllä muutosta joka ikäisessä kuvassa. Tuo vaalea mekko vyöllä on aivan todella sopiva sinulle. Käytä ihmeessä, jos vain yhtään tykkäät siitä! Minusta se on kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Tykkään kyllä siitä itekkin :) Se on kokoa L, mutta malliltaan tollanen, että on mahtunu mulle sillonkin kun olin isompi.

      Poista
  3. Vaalea kukka-/lehtikuvioinen mekko näyttää nyt tosi kivalta vyön kanssa! :)

    VastaaPoista
  4. Toi valkonen mekko jossa on vyö näyttää jo todella hyvältä sun päällä! Ja sinisestäkin todellakin huomaa muutoksen. Tsemppiä ja toivottavasti tauti on nyt kokonaan voitettu.

    VastaaPoista
  5. Minustakin se vaalea mekko vyön kanssa näytti tosi nätiltä ja tottakai noista näkyy muutoksia. Minusta just sen viiden kilon verran;)

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D