torstai 10. tammikuuta 2013

Jättiplussa :(

Nyt se sitten tuli, mun isoin plussa tähän mennessä!

Puolen kilon heitot suuntaan tai toiseen ei oo vaikuttanu aikoihin mun mielialaan, mutta nyt kyllä v***ttaa! Pääsin jo viime viikolla alle 78 kiloon, mutta tänä aamuna vaaka näytti 79 kiloa.
Edelliseen 1,6 kilon pudotukseen onnistuin siis saamaan 1,3 kiloa takas.

Tänään ei edes turvottanu, eli painon nousun ei pitäs johtua siitäkään...

Tää painon pomppiminen on ihan mysteeri. Nyt oon tällä viikolla liikkunu ja syöny entistäkin paremmin, ja sitten paino pompsahtaa noin reippasti ylös...
Mahtaako toi joulun ja uudenvuoden herkuttelu kostaudu vielä näin jälkikäteen? Jos ne suklaat ja kinkut on vasta nyt alkanu kehittymään läskiks?

Vaaka kyllä huus pari kertaa että patterit vähissä, mutta silti punnitsin itseni. Eikä se reppana edes jaksanu enää mitata mun rasvaprosenttia, joten nyt ei nää että oisko se paino enempi nestettä...
Onhan siitä viime punnituksesta alle viikko, että vielähän tässä kerkeää.
Eikä ehkä koko olotilaansa kannata yhden paristoilla toimivan laitteen varaan pistää? :D

Vaikka nää housut on ollu aina löysät, niin nyt ei meinaa pysyä päällä enää millään!
Paita oli kesällä todella tyköistuva, ei oo enää.

Kesällä oli pakko käyttää näitä, kun ei mikään muu mahtunu päälle, ja nääkin oli vielä sillon tiukat.
Ja nyt on näin isot!

No, otin siis vielä mittanauhan esiin, ja ajattelin vähän ottaa ympärysmittoja.
Mutta eipä niissäkään ollu mitään muutosta viime kertaiseen :(

No, en jääny murehtimaan, vaan vajaa neljän tunnin yöunista huolimatta jumppailin.
Mieli ois tehny kyllä mennä sohvalle pitkäkseen heti aamupalan jälkeen, mutta en menny.


Perus tonnikala-makaronipöperö, hieman liian pienellä kasvismäärällä.

Jumpan jälkeen olikin mukava syödä lounas, kun päivän liikunta oli hoidettu. Sitten passaskin hetkeks mennä päikyille lasten kanssa :)


Nyt ei kauheesti naurata, mutta viime viikon pudotuksen jälkeen katoin tota mun painonpudotuslistaa, ja totesin että ison pudotuksen jälkeen on aina ollu pari-kolme viikkoa jumia, jopa painon nousua. Ja mietin itsekseni että taatusti käy nyttenkin niin. Ja niinhän siinä kävi!

Mutta onneks aina huonon hetken tullessa voi katsella muutoskuviaan, ja todeta että paljon on saavutettu.
Kyllä tää tästä taas etenee! :)

Kesäkuu 2012 - Tammikuu 2013





18 kommenttia:

  1. Entäs jos vaikka menkat tulossa, silloin keräytyy nestettä kroppaan..
    On sun vaatteet nyt tainnut käydä liian isoiks..Jus tollaset ennen ja jälkeen kuvii mitä lehdis näkee kun ne vetää housusta et näkee kuin isot oli hih.. Kohta vuorossa shoppailuja ja uusia sopivia vaatteita?
    Tsemppiä loppuviikkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei pitäs ihan vielä olla ajankohtasta...mutta eihän sitä koskaan tiedä :)

      Joo, mieli tekis kyllä ostaa ihan uus sisältö vaatekaappiin. Vähän vaan tää vuoden mammaloma on köyhdyttäny. Mutta kohta meen taas töihin tienaamaan, niin sitten...Jee! :D

      Kiitos samoin :)

      Poista
  2. Hei mulla saattaa ihan vaan kova sali tai zumbareeni nostaa pari kiloa, koska lihas kerää nestettä. Se lähtee päivässä parissa. Sama suolainen ruoka, menkat ja kaikki tollai. Älä masennu, nyt vaan paljon vettä ja entistä kovemmalla zempillä :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiskohan sitten sitä nesteen kertymistä? :) Kaipa noita syitä on, tää nyt oli van sen verran iso pompsahdus, että pisti harmittamaan :(

      Kitti tsempeistä! :)

      Poista
  3. Ja jos on juonut huonosti tai ootko joutunut käyttään tulehduskipulääkkeitä? Ihan siis Buranakin vaikuttaa mulle. Tsemppiä! Ihan varmasti se vaakakin sieltä vielä palkitsee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä koittanu juoda tarpeeks. Eikä buranaakaan oo tarvinnu aikoihin ottaa. mutta hyvä tietää että buranakin saattaa vaikuttaa.

      Ei tässä auta kun odotella viikko, ja katella mihin suuntaan ollaan menossa :)

      Poista
  4. Eiköhän sille oo tosiaan joku järkisyy miksi tollee nousee. Sit lähtee taas rivakammin. Mulla on pienin paino aina viikko menkkojen jälkeen ja suurin just ennen ja siitä taas lähdetään uudestaan alaspäin.

    Ja niinku Maiju kirjoitti niin mullakin vetää Burana tolla tavalla painoa ylös. Toki kova treeni myös. Että ota niistä sit selvää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No toivotaan niin :) Varsinki nyt kun on menty vähän parempaan malliin kaikessa ajattelussa ja asenteesa, niin ei toivois tollasta painon nousua.

      Mä en kyllä oo mitenkään kovaa treenannu :D Mutta josko noi jumppaamiset sitten vaikuttaa...

      Poista
  5. No älä lannistu! Siitä se taas kääntyy alaspäin, kun jatkat elämäntapamuutosta.
    Minä muuten mietin samaa tuon joulun ajoista. Heti joulun jälkeen paino oli alempi. Sitten aloitin liikunnan ja paremman ruokavalion ja paino nousi kilon. Eikä laske siitä. Nytkö ne suklaat tuli vasta kiloihin vai mitä? On tämä mystistä välillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, välillä jopa tuntuu että sillon kun vetelen herkkuja, niin paino lähtee laskuun ;D

      Poista
  6. Meillä naisilla (ja miehilläkin) paino saattaa vaihdella vuorokauden mittaan paljonkin. Naisilla hormonaalinen toiminta, kuten kuukautisten lähestyminen tms. vaikuttaa painoon. Joten älä masennu. Meidän neidin jälkeen raskauskilojen alkaessa tippua ravasin puntarilla monta kertaa päivässä ja totesin, että vaihtelua saattaa olla yhden päivän aikana todella paljon...

    Joten älä masennu! : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otan aina ton viikkopainon aamuisin, vessassa käynnin jälkeen ja ennen aamupalaa, jotta ois madollisimman sama tilanne ana joka punituksessa :)

      Mutta ehkäpä tähän sit vaan on joku hyvä syy, jota ei ehkä koskaan saada tietää. Toivotaan vaan pudotusta ens viikolle! :)

      Poista
  7. mulla käy monesti samalla tavalla! jokin aika sitten paino oli alle 63kg, olin aivan mielissäni ja jatkoin hyvillä tavoilla eli oikeaa ruokaa ja tarpeeksi liikuntaa. paino nousi. wtf :-D tää painohomma on melkonen mysteeri, mulle se ei ainakaan ole sellaista matematiikkaa, jonka lopputuloksen vois ennustaa oman "laihdutuskäytöksen" perusteella. ei todellakaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tää tosiaan outoa :) Aina jst kun tuntuu että nyt menee hyvin, niin sitten punitus kertookin toista.

      Meille muuten lasten neuvolassa sanottiin, että ku aina sanotaan että kun lapsi syö hyvin ja reippaasti, niin se on merkki sitä että on kasvukaui menossa. Mutta kuulema todellisuudessa lapset ensin syö jonku aikaa reippaasti, ja sitten siinä vaiheessa kun syövät huonommin, niin sillon kasvavat.

      Että josko nää painoasiatkin sitten tulee vähän iiveellä...? Mene ja tiedä, on tää aika arvamatonta :D

      Poista
  8. Mieletön muutos, näkyy tosi hyvin noissa vikoissa kuvissa... Sun kädet on nyt tosi nätit! Tsemppiä lähettelen täältäkin suunnalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä :)
      Onhan noi kädet vähän hoikistunu, mutta löysää on edelleeen... :S

      Poista
  9. Todennäköisesti lihaksesi ovat vaan keränneet nestettä, totesithan itsekin liikkuneesi entistä paremmin. :) Joten no worries!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan että johtuu siitä. Torstaina uus punnitus, joten pidetään peukkuja että sit ois parempi tulos taas! :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D