perjantai 28. joulukuuta 2012

Vähiin käy (ennen kun loppuu?) :D

Motivaatiovaatteet nimittäin.

Mun motivaatiolaatikossa on enää viidet housut, joista yhdet ei vielä mene kiinni, ja loput kiristää. Paitoja on yks joka on vielä vähän liian pieni.
Mekkoja sitten löytyykin useampi, mutta niissäkin on ongelmana toi pömppövatsa ja kyljet, muuten nekin alkais olemaan sopivia...

Joten vaikka jouluna herkuteltiin, niin jotain hyvääkin tällä viikolla :)

Kyllä nää vielä joku päivä...

En tiedä tuunko koskaan enää näitä käyttämään, mutta on se silti mukavaa sitten kun ne on hyvät jalassa :)

Tässä vähän taas kuvia kuukausittaisesta motivaatiovaatteiden kokeilusta. Nyt mulla alkaa olemaan sen verran näitä kuvia, etten muista noissa vertailukuvissa millon oon minkäkin kuvan ottanu... :(

Nämä kolme seuraavaa housua on kaikki Seppälästä 3-5 vuotta sitten ostettuja, ja koko on 42:

Näistä en löytäny vanhaa kuvaa...

Heinä (?) - Syys - Loka - Joulu





Aika jännä, että noi on tosi eri näköisiä päällä vaikka on samaa kokoa ja samasta paikasta, samoihin aikoihin ostettu.
Noi harmaat on ihan kamalat takaa, enkä tiedä että onko ne liian isot, vai onks niiden tarkoitus olla vieläkin löysemmät? Koska kuitenkin noissa vanhemmissa kuvissa joissa ne on tiukemmat (sininen toppi), niin ne näyttää mun silmään paremmalta kuin tällä hetkellä...

Muutenkin noissa useampi vuosi sitten ostetuissa housuissa on koko 42 sopiva, joissain housuissa jopa koko 40 menee päälle. Mutta sitten kun ostan uusia housuja kokoa 42, niin ne kiristää ja puristaa.
Joten pitäskö mun heittää kaikki vanhat housut kokoa 44 (jotka alkaa olemaan isot) pois, ja ostaa tilalle uusia 44:sia, jotka olis sopivat? :D

Koko 40, Seppälästä muutama vuosi sitten ostettu.

Noi mun vanhat housut on enimmäkseen tollasia "juhlahousuja" tai sitten "reisitaskuhousuja". Jossain vaiheessa hurahdin noihin suoriin housuihin, ja niitä ostelinkin useammat. Ja noita reissareita oon käyttäny töissä.
Olinkin tossa ihan ilonen että nyt mulla on paljon housuja töihin, kun reilu parin viikon päästä pitäs taas palata sorvin ääreen. Mutta eipäs ollukkaan, ne on jo sen verran löysiä, että ei pysy kyykkiessä päällä. Ja mä en osaa käyttää vyötä :(

Yhdet housut löyty, joihin oon laihtunu sopivasti töihinpaluuta varten, jess! :D
Kuvat Heinäkuu - Syyskuu - Joulukuu

Hassua, miten tollaset housut joiden en uskonu enää ikinä mulle menevän, on jääny isoks. En edes tässä välissä oo kaikkia ehtiny käyttää, vaan mä ikäänkuin "laihduin niiden ohi". Sen verran oon niitä jalassa pitäny, että oon niitä kokeillu kerran kuussa.
Ei harmita kyllä yhtään, mutta se on outoa. Kun en oo ollu töissä sillon kun ne oli sopivat, niin saan heittää ne suoraan mun "liian isot"-laatikkoon :)


Sitten kokeilin tätä mekkoa, joka on mun mielestä tosi kivan näköinen. Siis kivan näköinen henkarissa! :D

Kun laitoin päälle, niin se tuntu sopivalta. Rinnoista vähän puristaa, mutta ajattelin että kyllä sitä pystyy käyttämään. Mutta apua minkä näkönen se on mun päällä! Näyttää kun mulla ei olis peppua ollenkaan, ja oon ihan muotopuoli muutenkin!
Suoraan lahjotettavaksi meni siis tämä vaatekappale.


Seuraavaksi mun motivaatiomekko.



Jännä miten tänään tuntu siltä että vatsa olis jo pienempi, mutta kuvassa se näyttää edelleen pulleelta. Meinasin jo että vois seuraavissa mahdollisissa juhlissa tota käyttää, mutta ei se kyllä vieläkään oo kiva. Makkarat on vielä liian hyvin esillä. Mutta kyllä se vielä joskus näyttää hyvältä!


Ja vimosena nää housut. Kuvat kesäkuu ---> joulukuu, välissä melkein 20 kiloa (joka ei jostain syystä mun mielestä kuvista näy, mutta niin se on)


Oon näitä jo käyttäny ahkerasti kotihousuina. Ei ne vieläkään ihan lökärit oo.
Eihän ne tietty mitkään hirveen löysät oo ostaessakaan ollu, mutta vielä on matkaa siihen millaset ne kuuluis olla. Mutta eipä näillä niin väliä, olohousut kun ovat.
Mutta noista näen suoraan, että matkaa maaliin on vielä. Tosin nyt puhutaan enää reilu kymmenestä kilosta! :D

15 kommenttia:

  1. ja kyllä muuten näkyy tulokset kuvissa! :) varsinkin kun vertaa aina ensimmäistä ja viimeistä kuvaa nii ero tosi huima! aivan mahtavaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se täytyis vaan oppia katsomaan vähän pidemmältä aikaväliltä :)
      Mä oon viime aikoina niin kovasti tuijottanu vaan eroa siihen edelliseen kuukauteen, niin se on ollu vähän ahdistavaa kun ei kauheesti mitään näy.

      Kiitos! :)

      Poista
  2. Ehdottomasti näkyy ero kuvissa! Se pläski vaan lähtee sopivasti joka osasta kroppaa, mutta kyllä sun massukin on vaan pienentynyt tosi paljon! Aattelepa, 20 kiloa puolessa vuodessa, ihan mieletön saavutus. :) Onneksi olkoon!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaipa se masukin on pienentyny, mutta valitettavasti vähiten :( Se kun on ollu koko ajan se suurin ongelmakohta. Tosin asia on ollu niin jo ihan pienestä, ja notkoselkä ei auta asiaa yhtään. Mutta eiköhän sekin tosta pikkuhiljaa ala sulamaan :)

      Totta, kun noin sen kirjotit, se on mieletön määrä painoa pienessä ajassa :D
      Kiitos paljon! :)

      Poista
  3. Aivan huikea ero noissa kuvissa! Hurjasti olet kyllä saanut painoa putoamaankin, joten pakkohan sen on näkyä. Ihanan motivoivia kuvia näin "vasta-alkajan" silmään :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)

      Jotenkin sitä ei itse tajua/näe muutosta, vaikka sen tietää tapahtuneen. Kuten esim. noissa harmaissa olohousuissa ei mun mielestä oo juuri mitään eroa ekassa ja tokassa kuvassa.
      Mutta kuitenkin tiedän että muutosta on tapahtunu, niin se on vaan pakko itselleen iskostaa päähän :D

      Oikein paljon tsemppiä sun projektiin! :)

      Poista
  4. Aivan hurjasti olet pienentynyt. Kyllä sen näkee joka kuvasta.

    Tuo poisheitetty mekko voi olla malliltaan sellainen, ettei se tee vartalollesi oikeutta. Mittasuhteet, leikkauskohdat yms. sun kropalle väärät. Minulla on käynyt niin monen hengarissa hyvältä näyttävän vaatteen kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :)

      Joo mä ostin ton mekon jo joitain vuosia sitten, ja edelleen siinä roikkuu hintalappu. Enää en osta vaatetta ellen oo siitä ihan täysin varma.

      Poista
    2. Kiva kuulla :)

      Joo mä ostin ton mekon jo joitain vuosia sitten, ja edelleen siinä roikkuu hintalappu. Enää en osta vaatetta ellen oo siitä ihan täysin varma.

      Poista
  5. Sulla on kyllä ihan huikea muutos :) Onnittelut!!
    Mulla takkuaa ihan kauheesti oma projekti, kiitos kun jaksat kuitenkin aina kommentoida ja tsempata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Voi kuule, oon itekki huomannu että sillon kun tuntuu että kaikki menee päin p***ttä, niin paras apu on ollu muiden tsemppi ja kannustus. Tulee sellanen olo että mä pystyn kyllä tähän! :)
      Ja säkin pystyt siihen!! :D

      Poista
  6. Mahtavia tuloksia kyllä! Wouhou! Hienoa.

    VastaaPoista
  7. Löysin sun blogin sattumalta, mahtavaa edistystä on kyllä tapahtunut! Pakko seurailla :)

    VastaaPoista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D