maanantai 10. joulukuuta 2012

Sellanen melkosen jees päivä :D


Mä tiedän että usea teistä on tykänny kun oon rehellisesti kirjotellu mun kömmähdyksistä, repsahduksista ja huonoista päivistä. 
No, mutta mitäs mä nyt teen, kun mulla on ollu ihan törkeen hyvä päivä?? :D
Lunch.

En mä ainakaan viitsis kauhesti valehdellakkaan. Mutta piristäiskö, jos kerron että oli mulla tänään yks heikompikin hetki? ;)
Söin yhden palan eilistä kakkua kahvin kanssa jälkkäriks. Aiaiai!

Mä luulen että mun hyvä päivä johtu siitä, että mä mietin eilen viimesenä ennen nukkumaan menoa, että huomenna kirjotan sitten postauksen mun hyvästä päivästä :) Vissiin sitten alitajunnassa tai muissa mielen syövereissä ajatus lähti pyörimään, ja heräsin hieman lyhykäisten yöunien jälkeen hyvällä tuulella! :) 
Jos tää oikeesti menee näin, niin mähän voisin vaikka huomenna toivoa että oon viis kiloa kevyempi! ;D

Juu, ei mitään saumaa kyetä tekemään oikeeta punnerrusta jalat suorana.
Ja vartaloa tuntuu olevan liian vaikeeta pitää suorana...



No mutta, syömiset ja juomiset meni siis putkeen. Liikunta myös, uskoo ken tahtoo. Tunti jumppaa (tanssia ja painoilla jumppaamista). Sen jälkeen vielä puol tuntia pihalla lapsukaisten kanssa.
Ajattelin olla vielä sen verran epärehellinen, että laitan hämäykseksi kuvan lapsesta ja pulkasta, vaikken pihalla mitään pulkkaa vedelly tai muutenkaan liikkunu. Kunhan seisoskelin ja katselin kun esikoinen teki lumienkeleitä ja laski mäkeä. Mutta sainpahan ainakin raitista ilmaa :)

Ja ehdin vielä tehdä joulukorttejakin esikoisen kanssa tänään. Jee! 
Tosin kaiken tän lisäks en oo mitään muuta tehnykkään. Koko kämppä on mullin mallin, mutta jotenki se ei jaksa tänään niin kauheesti ärsyttää, kun kuitenkin muut asiat meni hienosti. Ehtiihän sitä huomennakin siivota, eiks je? ;)
Pyykkiäkin pitäis pestä, kun ens viikonloppuna ollaan menossa neljäks yöks äitille, ja niistä yhden mä oon siellä Virossa. Postaukset ei lopu siihen, mutta saas nähdä miten tää vatipää selviytyy USB-piuhan mukaanottamisesta. Se kun aina tuppaa unohtumaan kotiin, ja sitten en saa puhelimesta kuvia koneelle :( 
Mutta ehkäpä tällä kertaa vedän ilmastointiteipillä auton oviin muistutuslaput, luulis auttavan..? :)
Tämän oisin halunnu reissuun, mutta kun ei oo sopiva niin ei ole :(
Byhyy! ;)

Mua kieltämättä jännittää vähän se reissu. Tai ei reissu itsessään, vaan se että mitä laitan päälle?! Mua niin ahdistaa kun kaikki mun vaatteet on niin tylsiä ja mikään muukaan ei tunnu näyttävän hyvältä mun päällä ja kiristää ja puristaa tai on liian löysää ja ja ja.....

No, katsotaan jos keksin jotain kivaa vaatetta jostain vielä ennen reissua :) Hyvää päivää en pilaa millään vaatekriisillä, vaan lähden tästä iltarahkalle ja Salkkareita katsomaan. Adios!




6 kommenttia:

  1. Eikö sun koneessa oo muistikorttipaikkaa? Se on aika kätsy;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on, mutta puhelimen muistikortti on kuoren sisäpuolella, ja jos oikein muistan niin akunkin joutuu irrottamaan että saa sen pois :( Siks oon tota piuhaa käyttäny...

      Poista
  2. Välillä on hauskaa lukaista toisten kömmähdyksistä ja muistaa, ettei ole ainoa erehtyväinen ihminen maan päällä. Kuitenkin paljon mukavammalta tuntuu, kun toisella päivä menee nappiin ja hän on itse siihen tyytyväinen! :)

    Eiköhän me kaikki kannusteta, että tulevatkin päivät menevät putkeen! :) Hyvää tsemppiä ja reissua!

    VastaaPoista
  3. Hassu. Toki ne hyvätkin päivät kuuluu raportoida! Hauskaa reissua!

    Mä siirrän itse kuvat pilvipalvelun kautta, nyt tällä hetkellä dropboxin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsillä heitin ;D

      Pitää mieheltä kysellä että oisko tohon piuhaan fiksumpaa vahtoehtoa, kun mä siirrän kuitenki päivittäin noita kuvia. Kiitti vinkistä! :)

      Poista

Kaikkia kommentteja otetaan vastaan :D